Viskas ir tik cia apie DV-2008 (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Viskas ir tik cia apie DV-2008
|
RIMAS606 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 344
|
|
Re: Viskas ir tik cia apie DV-2008 2 Years, 1 Month ago
|
|
|
Butu liudna.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
|
|
|
Vistiek esantiems Lietuvoje labai jau mazai realus sansai laimeti. Viska susigrobia jau ir taip USA esantys :roll: Va siemet buvo 298 laimetojai, o forume pasiskelbe gal kokie 5, na gal dar + kokie 50 ir laimejo.Aisku, cia tik mano pamastymas, ne faktine informacija :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
svecia (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 105
|
|
|
|
|
Nezinau kodel tu galvoji, kad USA esantys pasiimalaimejimus, taigi jiems ne kazkokia pirmenybe del to, kad jie cia sedi. Gal gali pagryst savo samprotavimus. Zinau, kad jei zmogus cia nelegalas jau tai ,kad ir laimejo z.k tai jis jos negaus, nes tures vaziuot i Varsuva,o ten vaziuot negali, nes nezinoar grys, ir jei Varsuvoj pamatys , kad jis jau pazeide Amer istatymus, jam kortos neisduos.Butent toki atsakyma gavo pazystami is advokato, kaibande aiskintis ka daryti , kaip tvarkyti dokus nes islose z.k. Gal kiti advokatai kitaip prasuka. Bet man atrodo, kad daug kas to nezino ir losia, taip atimdami galimybes is kitu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gal gali pagryst savo samprotavimus. OK. Kaip ir sakiau, cia tik mano nuomone. Kazkodel manau, kad losianciu USA yra daugiau negu cia, nes ten jie daugiau informuoti apie visa tai (as pvz iki ejimo prasyt vizos labai laaaabai mazai zinojau apie visus situs su USA susijusius dalykus), todel darau prielaida, kad zmones, kurie jau yra ten, ar studentai, ar dirbantys, ar siaip labai isimyleje Amerike bando islosti ZK. Su nelegalais, aisku kad sunkiau :) Bet va anksciau buvo "tradicija" siusti anketas popierines, mano tevuks irgi pries kokia 12 metu atsimenu pilde. :lol: o kai padare elektronine sistema, zmones provincijose pvz gal nelabai ir ta priejima turi, ir tt. O kadangi laimejusiu skaicius priklauso nuo dalyvaujanciu skaiciaus (VBS agenturos informacija), tai manau pas USA esancius lietuvius dideliu voku iskeliauja daugiau :? Aisku, labai noreciau, kad kas nors situs "manymus" paneigtu. Man asmeniskai ZK reiketu, nes jau nusibodo galvoti, ka daryti, kad turistine duotu, kad galeciau pamatyti tam tikras vietas. Gal su ZK pagaliau pavyktu. :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vasara3 (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 186
|
|
|
|
|
Dv-2008 metu bus ar nebus baisiausiai aisku nera, taciau, man regis, bus. Kadangi imigracijos srityje nieko nebus daroma iki lapkricio rinkimu beveik garantuotai, tai nieko ir neturetu keistis. Net jei ir po rinkimu imigraciniai, taigi ir ZK, reikalai pajudetu, prezidento paraso po kokio nors imigraciniu istatymu greitai tiketis neverta. Sunku isivaizduoti, kad tokiu gigantisku mastabu istatymas butu padarytas iki naujuju metu. Greiciau- pavasaris, vasara. jeigu nores, kad butu padaryta. O tu ten projektu ir pliatku yra devynios galybes, del kuriu galvos kvarsinti neverta.
|
|
|
|
|
|
|
ora (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 145
|
|
|
|
|
Na, ka gi, gera naujiena! U.S. Department of State savo tinklapyje skelbia:
DV-2008 Lottery Starts Soon!
The DV-2008 Lottery will begin at noon EDT on October 4, 2006 and will end at noon EST on December 3, 2006.
More information about the lottery will be coming soon.
:) :) :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|