Viskas ir tik cia apie DV-2008 (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Viskas ir tik cia apie DV-2008
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 572
|
|
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 6 Months, 4 Weeks ago
|
|
|
Eitvi nustok myzti ant fazes. Viskas bus gerai, neesi gi koks gezas is panevezio. Tokiu kaip tu US reikia, jie tokiu su isskestom rankom laukia!
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
eitvis (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 33
|
|
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 6 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
airiuke ir snagepod nervintis tikrai labai nesinervinu tik biski:D zodziu dar vienas klausimukas,nepykit jei jau tikrai durnas pasirodys:) Instrukcijose parasyta,kad reikia tureti originalus,kopijas ir vertimus.O nieko tokio jei as pateiksiu tik originala ir vertima? (kalba eina apie neteistuma pazyma,nes man ji nebus reikalinga,tai tiesiog galvoju duoti originala kur gavau is vilniaus ir vertima):) Dekoju.Manau tokie gal ir nel;abai protingi klausmai pravers,nes galbut atsiras ir daugeu zmopniu kuriems iskils tokiu klausimu:)
|
|
|
|
|
|
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 73
|
|
|
|
|
Jiems reiks tik originalo ir vertimo. Kopijos nereikia. Teistumo pazyma galioja tik tris menesius man atrodo. Kada tavo interviu?
|
|
|
|
|
|
|
eitvis (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 33
|
|
|
|
|
aisku airiuke.man balandzio 22 diena pokalbis.o ta pazyma padaryta vasario 28 d.tai zodziu problemu nebus,na kaip ir viskas jau aisku man,db tik laukt reik:)
|
|
|
|
|
|
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 73
|
|
|
|
|
Sekmes belaukiant. Mes rytoj jau trecia karta bandysim eiti. Vis papildomu dokumentu nori konsulas pamatyt. Jau ir noras gali praeit vaziuot kur nors. Kur galvoji vaziuot, jei ides visa?
|
|
|
|
|
|
|
Kama (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 16
|
|
|
|
|
Nepykit, kad isiterpiau su savo problemom. Kai pildet anketas ( 1laisko ), adresa nurodet draugu, pazistamu, ar taip is kur nors gave. Mes neturim adreso. Gal zinot, gal kokios firmos uz atitinkama mokesti padeda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|