|
Gal gali pagryst savo samprotavimus. OK. Kaip ir sakiau, cia tik mano nuomone. Kazkodel manau, kad losianciu USA yra daugiau negu cia, nes ten jie daugiau informuoti apie visa tai (as pvz iki ejimo prasyt vizos labai laaaabai mazai zinojau apie visus situs su USA susijusius dalykus), todel darau prielaida, kad zmones, kurie jau yra ten, ar studentai, ar dirbantys, ar siaip labai isimyleje Amerike bando islosti ZK. Su nelegalais, aisku kad sunkiau :) Bet va anksciau buvo "tradicija" siusti anketas popierines, mano tevuks irgi pries kokia 12 metu atsimenu pilde. :lol: o kai padare elektronine sistema, zmones provincijose pvz gal nelabai ir ta priejima turi, ir tt. O kadangi laimejusiu skaicius priklauso nuo dalyvaujanciu skaiciaus (VBS agenturos informacija), tai manau pas USA esancius lietuvius dideliu voku iskeliauja daugiau :? Aisku, labai noreciau, kad kas nors situs "manymus" paneigtu. Man asmeniskai ZK reiketu, nes jau nusibodo galvoti, ka daryti, kad turistine duotu, kad galeciau pamatyti tam tikras vietas. Gal su ZK pagaliau pavyktu. :roll:
|