Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos (0 rodyta)
Temos: 3
|
|
|
TEMA: Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos
|
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos 4 Years, 9 Months ago
|
|
|
Hi,
ne, netaip reiketu suprasti.
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Dee (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 76
|
|
|
|
|
:D :D :mrgreen: :mrgreen: Na jei jusu supratimu +35 seniai, tai mes esam vieni is ju, kurie atvaziavom budami seniais. :lol: Is tiesu, "sirdyje dar ne ruduo" :lol: O korta islosem 1997. Kiek atsimenu, mano vyrui nereikejo jokiu pazymu tais laikais, isskyrus lietuviska pazyma, kad nebuvom teisti. O ir karini bilieta jis taipogi buvo ismetes ir jo neprisireike. Keiciasi gi laikai. :?
|
|
|
|
|
|
|
Don_t worry! Be happy!
|
|
|
Atlas (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 2
|
|
|
|
|
Panašu Edi kad ta pažyma iš Rusijos be musu nelabai ka ir domina. Idomu kada tau interviu ir kada užsakei ta pažyma per URM? Tikiuosi mes "seniai" ir be jos apseisim. Sekmes
|
|
|
|
|
|
|
RIMAS606 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 349
|
|
|
|
|
Sveiki, as irgi senis.Nors man dar nereikia pazymu,bet duomiuosi,gal reikes kada.As manau kada as tarnavau sov.army ,tai nebuvo uzsienis,as buvau "savo saly".O kas tarnavo rytu vokietijj,kas ten pazyma duotu, tokios valstybes nera,beje kaip ir cccp?
|
|
|
|
|
|
|
Austejas (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 18
|
|
Re: Vel apie teistumo pažyma iš Rusijos 4 Years, 9 Months ago
|
|
Sveiki,
Peržiurejau beveik visa foruma, bet info apie teistumo pažymu gavima iš Rusijos neradau. Nors klausianciu apie tai yra. Nejau visi išvažiavusieji netarnavo sovietinej armijoj. Pasida_link_it patirtim. Gal ka nors be tos pažymos praleido? Arba jei užsakinejot ta pažyma, per kiek laiko jos sulauket?
Ir dar - klausimas tarnavusiems: kaip vertet karini bilieta - nejau visus puslapius, kur yra koks nors irašas (pvz. apie dujokaukes dydi)?
DekojuSveiki, man tenka panasius klausimus spresti. Nes tarnavau TA 1984-86m. Tuo metu dar Rusijos teritoriojoje t.y. Latvijoje, Bet pas latvius viskas sutvarkyta. Atvaziuoji pas juos i Vilniu ambasada, uzpildai prasyma, palieki 50 euru ir po menesio gauni pazyma. Labai daug apie tai yra rusijos formume: http://www.kulichki.com/immigration/cgi-bin/wwwboard/index.html ten uzduoki klausima ir gausi issamu atsakyma. O pazymos reikes, ir vertimu reikes karinio bileto. Sekmes 8)
|
|
|
|
|
|
|
_Bet koks kelias prasideda nuo pirmo žingsnio_
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
|
|
|
Aš neagituoju, kad neprašytumet tu pažymu, man tik keista, kad reikalauja irodyti, kad nesi kupranugaris. O kaip tiems, kurie tarnavo Afganistane? Aš pažistu viena senuka, tarnavo Kuboje. Èia absurdas su tomis pažymomis. Jei man asmeniškai reiktu, paimciau lietuviška, sakyciau, tarnavau Pabradeje, ir pašvilpkit. Kaip jie irodys, kad sakau ne tiesa?
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|