Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos (0 rodyta)
Temos: 3
|
|
|
TEMA: Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos
|
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos 4 Years, 9 Months ago
|
|
|
Hi,
Keistas tu zmogau antanai, kisi savo nuomone kur nereikia. :)
Esme ta jog DV loterijoje tu pats turi surasyti visus duomenis. Anketose klausia, ar tarnavai, jei tarnavai tai kur. So jei zmogus atsake kad tarnavo, ir nurode kur, vadinasi jis deklaravo fakta jog kazkur gyveno daugiau nei 6 menesius, so pagal kita punkta reikia pristatyti pazymas apie teistuma i VISU vietu kur gyvenai daugiau nei 6 menesius. So viskas labai elementaru, ania? Jei parasysi jog netarnavai, vadinasi turesi parodyti karini bilieta kuriame bus parasyta priezastis kodel. Tarnyba gi ne siaip reikalas yra. Uf. :roll:
Is kitos puses, jei zmogui pvz. jau 50 metu ir jis tarnavo 30 metu atgal, so jei jis ir buvo teistas toje salyje, jau spejo atsedeti ania? Tai klausimas kyla, kam jam ta pazyma? Taip gal jos ir nereikes, viskas spresis per interviu. Bet pagal taisykles pazyma riekia pristatyti, o ar jos reikes spres konsulas. ne mes. :)
Cia buvo tik mano pamastymai. :roll:
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Austejas (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 18
|
|
|
|
|
Kaip jie irodys, kad sakau ne tiesa?
Manau niekaip. bet taisykles raso loterijos steigejai 8)
|
|
|
|
|
|
|
_Bet koks kelias prasideda nuo pirmo žingsnio_
|
|
|
Edis (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
|
|
|
Hi,prastos naujienos "seniai",kitam forume atsirado vyras buves Varsuvoj ir issiustas ieskoti teistumo pazymos tarnybos pries 30m. Azerbaidziane metu.Kokios priezastys,kokius dokus turejo ir kiek laiko dave pazymai ieskoti,neaisku.Bandysiu susisiekti ir suzinoti. To Atlas,kreipiausi i URM apie rugsejo-spalio men.,Apie atsakymus kol kas kalba neina,tipo per anksti klausiu.Interviu gal tik apie vasara,nes Nr.29xxx,o koks tavo Nr.?
|
|
|
|
|
|
|
Edis (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
|
|
|
To AntAnas,bent jau mano situacijoje,kai vertimu biure pilde anketas,tai vertejas viska nupyle nuo karinio ir dar pavadinimu prirase,dabar tai nieko nelieka,kaip ieskoti pazymos.Jei zinotum kur nugriusi,pasidetum paduska.Pazystami vaziavo pries 09.11,turejo tik lietuviska teistumo pazyma ir pazyma is komisariato,kad tarnavo,dabar jau jokie kariniai neduoda pazymos,o tik letuviska karo prievolininko pazymejima kur matosi,laikotarpis kada tarnauta.
|
|
|
|
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
|
|
|
Gerai, daleiskim aš dalyvausiu loterijoje, daleiskim laimesiu, tai ka man daryti, jei aš prieš 13 metu ta rusiška karini pasmeigiau ant tvoros prie Seimo rumu?
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
|
|
|
Hi,
teks kreiptis i URM del pazymos, gal kitais _meta_is jas dalins normaliau :roll: , arba pildnat anketas reikes meluoti. :)
Gerai, daleiskim aš dalyvausiu loterijoje, daleiskim laimesiu, tai ka man daryti, jei aš prieš 13 metu ta rusiška karini pasmeigiau ant tvoros prie Seimo rumu?
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|