Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos (0 rodyta)
Temos: 3
|
|
|
TEMA: Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos
|
Edis (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
Re: Vël apie teistumo pažyma iš Rusijos 4 Years, 9 Months ago
|
|
|
Domejausi URM,ten sake,kad tokia pazyma greiciausiai gavo zmogus per puse metu,bet siaip ji gali vaikscioti ir 1,5 ir 2 metus,bet gali isvys neateiti,tipo del duomenu stokos isduoti negalim.URM mano prasymu gali isduoti pazyma,kad as kreipiausi del teistumo pazymos tarnybos TA Rusijoje metu,bet dar jos negavau.Darbuotoja sake,kad as ne vienas toks,ir tokia pazyma niekam nepadejo,bet konkreciu rezultatu ji nezino.Pagal laika pazyma gauti nerealu,taip iseina,kad seniai i JAV nevaziuoja, arba mes kazka ne taip suprantam,ar be reikalo i stulpa lipam.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
|
|
|
Hi,
Pazymu reikia, tai parasyta taisyklese. O seniu gal per daug tikrai nevaziuoja. Beto didzioji dalis ZK laimetoju naudojasi saraskinu kontoru paslaugomis, so gal jos ir turi kazkokiu sprendimu sia tema, gal padirba dokumentus, gal is pat pradziu anketose paraso jog zmogus netarnavo.
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|
Edis (Lankytojas)
Žinutės: 0
|
|
|
|
|
Man idomu taip buvo visa ZK losimo laikotarpi Lietuvoje,ar tik po 09.11 Nes gauti tokia pazyma Rusijoje bunant tos valstybes pilieciu tai nera tas pats,kas bunant lietuviu ir praktiskai nerealu.Na bet mano durnu protu juk is tikruju kariniam biliete viskas matosi,ir zinau vyresniu uz mane isvaziavusiu,tik iki 09.011.Aciu Covax uz info.,bet gal dar kas is seniu atsilieptu .Aciu.
|
|
|
|
|
|
|
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
|
|
|
Hi,
Man atrodo pazymu reikejo ir anksciau, tik anksciau turbut jas buvo lengviau gauti, beto ir po 9.11 viskas pasunkejo.
huh. Jei paciam si tema aktuali, pasuk i ambasada, ir pats suzinosi ir mums pranesi. Vienas forumietis is kitos temos po ilgu skambinimo valandu prisiskambino, bei suzinojo viska tixliai, so ir jam ramu ir mes pasidalinsime sia informacija ateityje.
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
|
|
|
Na, nežinau, nežinau, bet man atrodo, kad jus cia girnas be grudu sukat. Jei aš iki kariuomenes neišvykdamas visa laika gyvenau Lietuvoje, po to 2 metus tarnavau, po to vel niekur nebuvau išvykes, tai nematau problemos. Negali žmogus tuo paciu metu tarnauti kariuomeneje ir sedeti kalejime. Aš asmeniškai savo karini 1991 sausio menesi išmeciau, bet kadangi nesiruošiu važiuoti i USA, tai man šis klausimas kaip ir neaktualus, bet praeitais _meta_is viena firma siule darbo ir praše neteistumo pažymos, tai man net i galva nešove tokia idijotiška mintis kreiptis pažymos i Rusija. Na, negyvenau aš Rusijoje, negyvenau, nors jus mane ketvirciuokit, nors 18 menesiu tarnavau Kaliningrado srityje. Aš tik nesuprantu, koks tikslas sakyti, kad tas dalinys buvo Rusijoje? Juk kariniame nera parašyta konkreti tarnybos vieta, tik dalinio numeris, o dabar, po 14 metu jokia CIA neatseks, kur koks dalinys buvo dislokuotas. Tai kame problemos?
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hi,
. O seniu gal per daug tikrai nevaziuoja.
O tai cia reikia suprasti, kad +35 tai jau senas? Jau gyvenimas nugyventas ir sedekit ir niekur nejudekit? :shock:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|