Temos: 0
|
|
|
TEMA: DV -2007
|
Vykce (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 43
|
|
Re: DV -2007 1 Year, 7 Months ago
|
|
|
Turiu klausima. Varshuvoje gavau toki A4 lapeli su aprashymu kad tipo kai atvyksiu i JAV turiu prisistatyt ir uzsirashyt i eile kariuomenei. ar ten butina kurnors kanors eit ir rashyt? o jei nerashysiu kas man uz tai gali buti? pacituociau lapeli konkreciau kas ten buvo prirashyta bet pameciau :idea: :?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
|
|
|
jei tau iki 26 metu tai rekia registruotis. kas bus jei nesiregistruosi nezinau. dar. jei ir uzsirasysi i ta "eile kariuomenei" tai nepergyvenk, taves i armija neims, nebent pats pasiprasysi.
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
|
|
|
Uzsiregistruoti BUTINA! :) Kitu syk ziurek smegenu nepamesk. :D
|
|
|
|
|
|
|
jo_majo (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 113
|
|
|
|
|
Turiu klausima. Varshuvoje gavau toki A4 lapeli su aprashymu kad tipo kai atvyksiu i JAV turiu prisistatyt ir uzsirashyt i eile kariuomenei. ar ten butina kurnors kanors eit ir rashyt? o jei nerashysiu kas man uz tai gali buti? pacituociau lapeli konkreciau kas ten buvo prirashyta bet pameciau :idea: :?
Vycke - gali per daug tuo nesirupint - as cia atvaziaves niekur nieko niekam nepildziau - matyt visiems visa reikalinga info jau buni parases tose formose - viska bent man atsiunte pusantro men laikotapyje i nurodyta formose adresa. ty ssn karini "welcome to usa" laiskiuku pora :D ir galbut dar ka nors ko jau matyt nebepamenu.
sekmes uzantlanteje :)
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
Re: DV -2007 1 Year, 6 Months ago
|
|
|
Buvo cia vienas pilietis, vis rasydavo, o man va taip buvo, va sitaip ir anaip. taip tau pasiseke jog viska gavai.
Matai paskaicius desimtis istoriju, pasidomejus situo klausimu 5-10 metu, susidarai kitoki ispudi. Todel teigiti jog yra kaip tau buvo nera tikslinga.
Jei butum nuejes i SSN offisa tik atvykes, SSN gautum jau po 2 sav. As nezinau ka tu ten veikei tuos 1.5 menesio, bet kiti tautieciai tiek laukti ore sededami negali. Be SSN negali nieko, nei ID pasiimti nei banko saskiatos atsidaryti, kaip be to gyventi? Gal tu turi 1.5 menesio grybus pjauti, kiti neturi, todel nereiktu taip kategoriskai teigti faktu remiantis tik savo istorija.
|
|
|
|
|
|
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
Re: DV -2007 1 Year, 6 Months ago
|
|
|
banko saskaita atsidaryti galima ir be ssn, tik reikia legaluma irodyt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|