Temos: 0
|
|
|
TEMA: DV -2007
|
Amber123 (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 38
|
|
Re: DV -2007 1 Year, 7 Months ago
|
|
|
ei suri, sakau gal jau uzteks. nepasiseke paciam gyvenime - tai nereikia i kitus savo kaliosais metytis :D specialiai pasiskaiciau tavo pastaruju menesiu zinutes ir supratau kad tik dvi is ju turi bent siek tiek racijos
atsibodo nesamones skaityti. speju busiu ne pirmas ir ne paskutinis taip pasakes - tad gal jau _meta_s susimastyti, ar ka?
( jau laukiu "idomaus" atsakymo :DDDDD )
Esi 100 % teisus. Bet dabar lauk bombikes.
|
|
|
|
|
|
|
Nothing is impossible to a willing heart
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
|
|
|
heh, na jei jums mielieji nereikalinga kitu nuomone, tai kokio velnio jus cia rasote, forumas ir yra forumas, diskutuojame, patariame, daug zmoniu padejome, ir dar padesime. daugelis tik paloti megsta, o uz gera patarima niekada nepasakyks paprasto aciu. Jei jums patinka isradineti dvirati patiems, prasau, niekas gi netrugdo, jei norite ant to pacio greblio lipti prasau, galiu viena numesti po kojom jei reikia.
Jei jau atejote cia ieskoti informacijos, tai ieskokite, bet nepamirskite ja ir pasidalinti. jo_majo, kur tavo patarimai naujai atvykusiems, pamestum bent kokiu patarimu besiruosiandiems, klausiantiem elementariu klausimu. Kolkas tik mano zinutes pastebi, kas neduoda jokios naudos cia esantiems. Bei mano laika gaisini.
jo_majo ir amber, nebukite tokie susikauste indvidai, priimkite visas nuomones bei issirinkite geriausias mintis, panaudokite ja savo labui ir nustokite cia loti be reikalo. Informacija neikainuojamas turtas (C) Draugelis kokia ji bebutu, as gi jau rasiau kodel kai kurios mano zinutes buna siek tiek sarkastiskos ar izeidziancios? Gal reik pakartoti? jo_majo tugi skaitei visus mano postus. :D
Dekui jums uz komplimentus, as tik tikiuosi jog jog gyvenimas JAV jus ismokys gyventi geriau.
|
|
|
|
|
|
|
dubleS (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 27
|
|
|
|
|
Bandysiu nutraukti sita beprasmiska ginca, uzduodama toki klausima.neradau temos, i kuria galeciau ji isprausti, todel klausiu cia. Idomu, ar biometriniai pasai bus reikalingi tik ivedus bevizi rezima, ar tokiu reikalauja ir is ZK laimetoju Varsuvoje.?
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
|
|
|
Biometriniai pasai gal bus reikalingi ne tik kai bus ivestas bevizis rezimas, bet Warsuvoje ju dar nereikalauja.
|
|
|
|
|
|
|
pipper (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 28
|
|
|
|
|
warsuvoje tinka galiojantis LR pasai. mano isduotas 2002m suejo be problemu. tiesa tuos naujausius biometrinius konsulai labai gyre del apsaugos kokybes, tipo krutai vokyska kokybe.
|
|
|
|
|
|
|
pipper (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 28
|
|
|
|
|
visa biometrika pas amerikona sprendzias ir dar ilgai spresis per finger printus, kuriuos paliksi ant kiekvieno kampo. ar paciu amerikonu pasai biometriniai ? juk jie ir asmens kodo neturi. ssn naudoja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|