Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008
|
Edytka83 (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 10
|
|
Re: Viskas ir tik cia apie DV-2008 1 Year, 4 Months ago
|
|
|
Sveiki visi, na ir as isitrauksiu cia i tuos kalbejimus apie DV-2008:) mazdaug pries savaite gavau voka, taciau jo dar nemaciau (jis atejo pas tevus). Taciau mane domina nemazai dalyku, na pvz prie 3 metus buvau taip pat gavusi dokumentus, juos uzpildziau ir issiunciau, tacia upakvietimo i Varsuva ar kur ten toliau negavau, na matyt gal kazka ne taip supildziau,nes tuo metu buvau UK ir netureja usu kuo pasitart:( tai si karta noreciau viska padaryt teisingai:) pirmas klausimas, gal kas zinoti kokia patikima kompanija Lietuvoje, kuri padetu normaliai uzpildyt tuos dokumentus? ir ar is vis patikima duoti kam nors juos pildyt?:) ir plius dar vienas klausimelis, kiek atisimenu praeituose dokumentuose buvao klausimas apie SSN ar ji turiu, ir jei taip ar noreciau ji pasikeisti, na as buvau isvykusi i JAV ir turiu SSN, bet nezinau kokiu tikslu ji tureciau ar netureciau keistis? na gal siam kartui tiek klausimu:)
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 571
|
|
|
|
|
Eh. mergaite mergaite, smegenit tu neesi apdovanota, tas aisku gaila. Paskaitinek sita foruma ypac Zalios kortos skilti, rasi daug naudingos informacijos! Gal si karta ir pasiseks? :D
|
|
|
|
|
|
|
Edytka83 (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
na matai ne visi turi laiko skaitytis forume milijonus pasisakymu, is kuriu puse nei i tvora nei i mieta:P tai tiesiog klausiu tai kas mane domina, ir jei kazkam svarbu tik isreiksti savo nuomone, tai tada kam sitas forumas is vis skirtas? :|
|
|
|
|
|
|
|
Edytka83 (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
p.s. ar smegenu "turinys" priklauso nuo to kiek zinai apie Zaliaja korta?
|
|
|
|
|
|
|
sarmas19 (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 28
|
|
|
|
|
lietuviai tokie jau esame, butinai turime ikasti,nors butu galima to ir isvengti :!:
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 571
|
|
|
|
|
pala pala, tau tu dabar dar ir ant forumo vaziuoji? Jei nori pagalbos cia uzduok konkrecius klausimus kas tau yra neaisku pildant anketas, visokiu firmeliu galima rasti laikrasciuose arba pasinaudojus paprasta paieska, man atrodo buvo cia temu apie tai.
PS. Sarmai o kodel tu galvoji jog as lietuvis? :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|