Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 72
|
|
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 5 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
Kai as skiepus dariausi tai antra TD skiepa irase i forma, ta prasme i daktaro isvada.Del sventos ramybes gal pasidaryk kopija antro skiepo jei kartais paklaustu, tai turetum. Labai atydziai persiskaityk anketa, kur pildei pirma laiska. Tikiuosi, kad kopija turi. Pasiziurek, jei kur mokeisi, pasidaryk vertimus visu diplomu ar sertifikatu. Prie musu uz tai taip prisikabino, kad jau tris kartus i ambasada vaziavom ir dar be visos sedim, o dabar visus popierius tikrina tipo su Lietuva ar nepadirbti kaip jie sako ir kada jie bus patikrine, paskambins mums kad vel atvaziuotumem.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
eitvis (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 32
|
|
|
|
|
airiuke tai taip iseina kad jus jau trys kartus buvot varsuvoje ir dar karta teks jums vaziuoti,o tai kodel jie prie jusu taip kabinejasi,kas negerai? MATAI Daktaras vilniuje man dave kopija lapo kur tipo yra vaccination,jis viena idejo i ta voka kur negalima atplesti o kita dave man ,kur yra jo surasyti skiepai ir suzymeti kurie man nereikalingi,ir jis irase data kada turiu pasidaryti ta skiepa.taigi as su tuo uzsienietisku lapu nuvareu i infekcine ligonine ,man padare ta TD skiepa ir daktare irase i eilute (received ) ta skiepa,kada jis padarytas ir savo antspauduka uzdejo ir viskas.tai vat originaliame voke yra tas skiepu lapas be antro skiepo,o as turiu kopijos lapa kur yra irasytas ir antras skiepas,ir pas mane skiepo lape jis yra pazymes tipo (applicant vaccination incomplete ir dar tipo pazymejes kad applicant may be eligible for blanket waiver and vaccination not mediccaly appropiate for waiver),nu kazkas tokio,manau tu suprasi ka turejau omenyje,nes as suprantu taip kad ir be to skiepo as esu tvarkingas ir kad tas skiepas nera mediciniskai butinas man.Jei gali placiau parasyk man apie ta visa pokalbi kaip vyksta ten ambasadoj,ir kokie galima klausimai ir kas jiems ten nepatinka.Jei kas liecia mane ,tai as esu vienintelis laimetojas ir pagrindinis,esu dar labai jaunas,turiu tik vidurini ir pan:)
|
|
|
|
|
|
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Taip, Eitvi, gerai supratai ambasadoj lankemes jau tris kartus. Tik gal problema ta, kad mes Dubline, o cia toks vaizdelis kad jie paprasciausiai nera mate lietuvisku dokumentu tvarkant zalia korta. Pirmo interviu metu konsulas klause, kaip vyras gali tureti du pasus, kai ten buvo karinis bilietas ir pasas. Pasirodo Dublino ambasadoj dirba lietuviu kilmes ambasadore ponia Rima, kur tikrai buvom maloniai nustebinti sutikti lietuviskai kalbanti ambasados darbuotoja. Bet siuo momentu situacija tokia, kad visi musu dokumentai iskaitant pasus, gimimo liudijimus ir visa kita yra ambasadoj ir jau dvi savaites yra siandien kai jie bando "viska sutikrinti". Manau, kad tai yra laikini sunkumai, nors kantrybe bando. Nelabai man patinka, kad originalai dokumentai sulaikyti.Bet tai nieko negalima pakeisti, galima tik laukti kada baigsis visa sita velniava.
|
|
|
|
|
|
|
eitvis (Aistruolis)
Naujokas
|
|
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 5 Months, 1 Week ago
|
|
|
na tikiuosi kad jums ten greit baigsis tos nesamones ir turesit visas :)
|
|
|
|
|
|
|
eitvis (Aistruolis)
Naujokas
|
|
|
|
|
sveiki :) gal galetumet man biski paaiskinti del tu financiniu dokumentu,zodziu warsuwos ambasados tinklalapyje maciau kad gali tureti savo pinigus irodancius kad galesi pragyventi usa kol susirasi darba ir pan,aisku tikriausiai turi tureti ir nemaza suma :) antras dalykas darbo sutartis,cia kaip viskas ir aisku,tik norejau paklausti ar tinka faksinis variantas(ta prasme faksu atsiusta?) ir dar maciau viena ,kad jei turi giminiu ar draugu usa kurie gali pasirupinti tavim tau atvykus,taigi mane domina sitas paskutinis,noreciau suzinoti ka turetu atsiusti tie draugai ar gimines ,ir ka jie turetu nurodyti tam dokumente ir seip kaip tas pats dokumentas turetu atrodyti,ar paprasciausiai uztektu kad jie paraso mes priemam toki ir toki asmeni pas save gyventi,rupinsimes juo kol jis susiras darba ir padesim isikurti ar kazkaip kitaip? LB prasau kad apie tuos visus financiniu dalykus man parasytumet,jei zinot kas kaip .dekuj:)
|
|
|
|
|
|
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Darbo sutartis yra labai gerai. Ar faksuota tinka - dievas zino, jei uzsirausi ant tokio konsulo kaip Dubline tai gali ir netikti, nors logiskai galvojant, tai kuris ten darbdavys ketindamas zmogu priimti i darba begios po juristu ofisus, kad savo ketinimus patvirtintu.Bet ambasadai labiau patiktu, kad tai butu notaro patvirtinta. Pinigeliu klausimu tai as pati skaitinejausi DV-2007 sitam paciam forume, susidariau savo nuomone ir del finansu klausimu neiskilo Dublino konsului.Svarbu, kad banko israsas nebutu per senas, bet jei tu nusivesi vakaryksti tai irgi itartinai gali atrodyti.Jei tu turi darbo pasiulyma, pakankamai pinigu banke artimiesiems amerikoje uztektu parasyti laiska tiesiog laisva forma, kad jie sutinka tave pasitikti, sutinka tave apgyvendinti; (ko gero tu paciu zmoniu adresu ir ateis tavo dokumentai amerikoje). Gerai butu, kad jie galetu pazymeti, kad ruosiasi tau padeti prazioje kol tu susirasi darba bei busta; kad jie pasitiki tavimi ir kad gali tave rekomenduoti kaip patikima ir tvarkinga zmogu. Mes sitame laiske taip pat nurodem rysi musu seimos ir tu zmoniu kurie mus sutiks USA. Ta prasme is kur jie mus pazysta, kaip mes juos pazystam, kiek metu trunka musu pazintis ir pan. Ar tai buvo butina taip viska rasyti - nezinau, bet norejosi kad konsului, perskaicius laiska butu viskas aisku ir nekiltu papildomu klausimu.
Bet kaip matai klausimu iskilo konsului aiskinantis musu issilavinima:) Tarp kitko, pirmadieni (rytoj) mes vel vaziuojam i ambasada. Tikimes kad sis kartas bus paskutinis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|