Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
Re: Viskas ir tik cia apie DV-2008 9 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
kama: jei senokai skaitineji foruma tai kazkaip keista, kad nezinai, jog anketoje adresa nurodyti nera butina. del cut off numerio tai visko gali but. siulyciau vis tik pirma apsisprest ar yra noro emigruot is lt ir a yra noro imigruot i jav.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 72
|
|
|
|
|
Kazkada skaitinedama foruma buvau radusi adresiuka archyvu (man kazkodel atrodo, kad maskvoje) kad juose galima uzsisakyti pazyma del teistumo uz karines tarnybos laikotarpi. Zinau kad uzsirasiau kazkur, bet kai reikia, tai visada suveikia va toks desnis.Nu nerandu:) Zmones dar kaip supratau per ambasadas daro, bet pamaniau, kad internetu gal but butu paprasciau.
Ikyreti senbuviams nenoriu, bet bent nuoroda pamestumet? Aisku jei kas gali ir netingi sitoje virtualioje erdveje.
|
|
|
|
|
|
|
maksas (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 78
|
|
|
|
|
Pažyma del karines tarnybos gavau iš HOROS.ru Maskvoje, bet dabar man ju puslapio neatidaro. Atsiunte pman ja per 3 savaites, pati pažyma kainavo 150 doleriu, vertimas 25 doleriai, siuntimas i ten ir atgas su UPS 340 litu. Vašuvoje net nepaklause apie jokia pažyma, ten tik paklause ar buvau armijoje, ir kada. bet aš jiems vistiek ja atidaviau :)
|
|
|
|
|
|
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 72
|
|
|
|
|
Neatidaro ir man. Gaila. Zinant kad tokios pazymos visai net neklaus Konsulas, tai net jos ieskot neverta butu. Bet zinok cia zmogelis, ka jie gali paklaust. Geriau butu ja tureti. Bet keista, per foruma paieska nieko panasaus neis_meta_ kaip apie internetini adresiuka.
|
|
|
|
|
|
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
|
|
|
na seip konsulas neizino, kur zmogus tarnavo, kariniame biliete berods tas neparasyta (reiktu pasitikslint), tad siulyciau meluoti jei klaus ir sakyti, kad tarnauta lietuvoje, tokiu atveju nereikes teistumo pazymos is rusijos.
|
|
|
|
|
|
|
daisima (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 8
|
|
Re: Viskas ir tik cia apie DV-2008 8 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Sveiki, pirmadieni grizom su geltonais vokeliais. Konsulas tik pavarte byla ir net nieko neklause, sako viskas OK ir vokeliu ateisit 15 val. Darbo garanto neturejom, buvom pateike tik finansinius dokumentus. Sekmes besiruosiantiems.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|