Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 72
|
|
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008 3 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
Mes davem zmoniu adresa, kurie is tikruju mus sutiks ir pades zengti pirmuosius zingsnius... Kadangi zalia korta mes laimejom per Usafis jie mums siule savo paslaugas ir tokias kaip adreso pateikimas ambasadai. Bet tai yra "plikas" adresas, ko gero firmos adresas.Bandykit ieskot pazystamu ar draugu pazystamu del adreso. Kiek suprantu tai yra pakankamai svarbu, nes laimejimo atveju jusu zalia korta ateis tuo adresu amerikoj.Sekmes!
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Kama (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 4
|
|
|
|
|
Nuvaziavus pokalbiui juk galima keisti adresa. Butu daugiau laiko pasiieskoti galinciu padeti.O dabar laikas spaudzia.
|
|
|
|
|
|
|
airiuke (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 72
|
|
|
|
|
Taip per interviu adresa gali tureti kita jokiu problemu. Tik konsulas gali klausti apie sita adresa, kur parasyta anketoj.
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 558
|
|
|
|
|
Jei norite galite mano adresu pasinaudoti... Jokiu mokesciu neimu... Parasykite privaciai.
Kama rašė: Nepykit, kad isiterpiau su savo problemom. Kai pildet anketas ( 1laisko ), adresa nurodet draugu, pazistamu, ar taip is kur nors gave. Mes neturim adreso. Gal zinot, gal kokios firmos uz atitinkama mokesti padeda?
|
|
|
|
|
|
|
eitvis (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 32
|
|
|
|
|
airiuke jei viskas bus gerai,tai planuoju i chikaga.Dar norejau uzklausti,gal kam yra buve su skiepais toks dalykas,ar bent zinot ka nors.Zodziu as skiepus dareus kaune 2 ligoninej,ir viena daktare padare skiepa TD tik viena,ir nepasake kad ju daugeu reikia,as nuvaziaves darytis medicinine suzinau kad reikia dar poros.Zodziu nuvaziaves i vilniu susitvarkeu medicinine,viskas tvarkoj,ir daktaras man dave kopija lapo,kur buvo suszymejes vakcinas,ir sako tokia diena nueik pasidaryt kaune,na as pasidareu,ir db galvoju,kai jie tikrins mano medicinine,gali uzklausti kodel truksta,tai kaip suprantu ta kopija su mano padarytu skiepu jiems reiktu parodyti,taip?
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 558
|
|
|
|
|
Nemanau, jiems reikia dartaro isvados ir viskas. Ja tu turi ir joje manau viskas tvarkingiai surasyta... Daktaras tau paciam pasiule susitvarkyti tuos skiepus... Geras daktariukas, rupinasi visais...
eitvis rašė: airiuke jei viskas bus gerai,tai planuoju i chikaga.Dar norejau uzklausti,gal kam yra buve su skiepais toks dalykas,ar bent zinot ka nors.Zodziu as skiepus dareus kaune 2 ligoninej,ir viena daktare padare skiepa TD tik viena,ir nepasake kad ju daugeu reikia,as nuvaziaves darytis medicinine suzinau kad reikia dar poros.Zodziu nuvaziaves i vilniu susitvarkeu medicinine,viskas tvarkoj,ir daktaras man dave kopija lapo,kur buvo suszymejes vakcinas,ir sako tokia diena nueik pasidaryt kaune,na as pasidareu,ir db galvoju,kai jie tikrins mano medicinine,gali uzklausti kodel truksta,tai kaip suprantu ta kopija su mano padarytu skiepu jiems reiktu parodyti,taip?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|