Ats:DV-2009 (jau greit) (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:DV-2009 (jau greit)
|
|
|
|
DV-2009 (jau greit) 10 Months ago
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
DV-2009 (jau greit) 9 Months, 1 Week ago
|
|
|
Cia vis galvoju.jei uzpildai anketa du kartus ir issiunti, esi diskvalifikuojamas apskritai. Ten duomenys gan paprasti. Ka jei zmogelis sugalvoja uzpildyti uz ka nors kita, kai tuo tarpu tas "kitas" irgi uzpildo.ka as zinau, galetu but kokia nors apsauga nuo tokiu atveju, o tai nesamone gaunasi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maksas (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 78
|
|
DV-2009 (jau greit) 9 Months, 1 Week ago
|
|
|
Man taip buvo. Pildžiau anketa pats, ir man nežinant už mane pilde viena firma (ju, mano gimines papraše užpildyti, nepasitare su manim). Tik tiek, kad 100% negaliu garantuoti, ar tikrai ta firma išsiunte anketas, nors jie patys sako kad išsiunte. Nu žodžiu laimejom žalia korta, laimejo ta anketa kuria siunciau aš pats. Varšuvoje šiek tiek buvo baimes del to, bet nieko, praejom viska sekmingai, niekas nieko ten neklausinejo, ir aš jau Amerikoj.
|
|
|
|
|
|
|
RIMAS606 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 344
|
|
Re: DV-2009 (jau greit) 9 Months ago
|
|
|
O as nezinau ar pildyti anketa.noras vaziuoti kaip ir praejo.:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kad visi galvotu taip kaip tu, Rimai.tai ne, buna kad nenori, bet "paziuresim ar pasiseks" :lol: :roll: As tai kaip tik, nuvaziavau ir noras kazkaip nepraejo, tik kad dabar realiau isivaizduoju kas ten ir kaip :) But visai neblogai legaliai pagyventi, uzsidirbti (nors dolerio kursas ir juokingas) :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maksas (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 78
|
|
|
|
|
Nu, gyventi Amerikoje tikrai geriau nei Lietuvoje. Bet jeigu žmones galvoja tik užsidirbti cia, po to grižti atgal, tai tikrai nei vienam nepatariu taip daryti. Jau geriau tada važiuoti i Airija ar Norvegija.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|