Ats:DV-2009 (jau greit) (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:DV-2009 (jau greit)
|
Biggz (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 24
|
|
Ats:DV-2009 (jau greit) 3 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
musu case nr yra 000059** tai kaip suzinoti kada gi tiketis antrojo laisko ir vizito i varsuva?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Kama (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 17
|
|
|
|
|
Pagal siu metu numeriuku judejima, pokalbis turetu buti lapkricio menesi. Musu nr. virs 20 tukst., o su mumis ta pacia diena buvo kam numeris 000003**. Viskas priklauso nuo to, kada issiuntet dokumentus ir kada juos perziures. O kad pokalbiui pakliusit tai tikrai - anksciau ar veliau. Laiko jums labai daug. As dokumentus issiunciau tik po naujuju, buvo klaidu, grazino, pataisiu, issiunciau tik balandi, antra laiska gavom birzelio vidury, pokalbis rugpjucio pirmoj pusej.
|
|
|
|
|
|
|
Biggz (Aistruolis)
Naujokas
|
|
|
|
|
dekui uz info ;) su nekantrumu lauksime antro laisko.. tiesa, per kiek laiko realiai galima susitvarkyti visus dokumentus ir visus skiepus? kiek suprantu tai turesim tam reikalui ne taip jau ir daug laiko..
|
|
|
|
|
|
|
Kama (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
ziurejau internete - spalio men. i pokalbi vyks kam numeriukai iki 6tukst.600. Tai gali but, kad pateksit net spali. Laiko dokumentams daug neturetu uzimti. Na zinoma ziurint kiek tu dokumentu turit tvarkytis.Kadangi mes tvarkem 4 zmoniem, tai vertimu biure liepe ateiti po 3 dienu.Reikia teistumo pazymu. Mes uzsisakinejom internetu skubias. Padare per diena. Na ziurint is kur esi- jei is Vilniaus, nueisi pasiimsi, jei is kito miesto- gali atsisiusti pastu. Skiepu pasus vaikams israse ta pacia diena kai paprasem.Patys pasiskiepijom ir pasus taip pat gavom ta pacia diena. Del med.patikrinimo - ziurint kur tvarkysies. Dar reikia teistumo pazymos is saliu, kuriose prabuta daugiau kaip puse metu ( ar metus)tiksliai nepamenu. Va su sia pazyma mes truputi turejom problemu. Na betjei josnereikia, tai manau per savaite imanoma susitvarkyti.
|
|
|
|
|
|
|
Biggz (Aistruolis)
Naujokas
|
|
|
|
|
na, pas mus truputuka nestandartine situacija kadangi korta laimejo mano panele kuri tapo mano zmona jau po to kai gavo pirmaji laiska.. na tai issiunteme pirmaja anketa i kentuki su pakitimais, t.y. kad laimetojas jau turi seima :) idejome abieju pasu kopijas (zmonos pasas jau su naujaja pavarde) ir santuokos liudyjimo vertima. tikriausiai tokiais atvejais buna kiek sudetingiau, greiciausiai antrasis laiskas turetu ateiti dar su kazkokiais nurodymais papildyti duomenis apie mane, t.y. jos vyra.. o dar ir vaikiuko laukiames spalio viduryje, zodziu painiava.. kokios buna proceduros tokiais atvejais kazin.. gal kas nors esate susidure? beje, kaip gauti pazyma apie teistuma is vokietijos? mano zmona ten 2 metus studijavo ir teista berods nebuvo :)
|
|
|
|
|
|
|
_FB_EDITING_LASTEDIT: 2008.08.18 12:54 _FB_BY Biggz.
|
|
|
Kama (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
Na manau jusu situacija issispres,nes kiek skaitinejau foruma, tai man atrodo, kad ir uztekdavo nusiusti dokumentus. Jei kazko truks, gausit dokumentus papildymui. Jus tikrai turit daug laiko. O del teistumo pazymos pabandyk internete paziureti Vokietijos ambasados tinklalapyje. Manau ten turetu but informacija arba pasiskambink ten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|