Balus (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 118
|
|
Re: Vis del to gerai bet kur tik ne Lietuvoje... 1 Year, 6 Months ago
|
|
|
Na va matai kolega, siulai nespjauti i sulini (as taip pat siulau), bet spjaudai, dedi i suns dienas, esi suirzes, nepatenkintas ir etc. Negalima taip kategoriskai teigti, taciau LT politine ap_link_a ne tik mane, bet ir daugeli kitu isveda is kantrybes, todel norisi viska pakeisti. Kodel buvusi kulturos viceministre Zita Cepaite, uzimdama neblogas pareigas, gaudama nebloga alga, viska mete ir isvyko i Londona ir kuri laika dirbo, o gal ir dabar dirba valytoja? Ko jai truko? As esu panasiame statuse kaip ir ji pries tai buvo, taciau, jeigu ka ir keisiu is esmes, taciau gal ne i toki lygi.
Zmones, kurie is tiesu yra byzi, kazka rimto daro, gyvena tikra ta zodzio prasme po darbo, atostogu metu, laisvalaikiu.neturi kada tokiais marazmais uzsimineti. Ir pasikartosiu, nesvarbu kur jie begyventu, LT, UK, US. Apie kokius marazmus mes kalbame? Cia vyksta normali diskusija, savo nuomones viesas isreiskimas. Na gal but, pagal tave, ne tame forume uzvedziau tokia tema. Tuomet atsiprasau. Kituose forumuose vyksta diskusijos nuo filosofiju, politikavimo iki begaliniu temu. Gal but palieciau paties savigarba. Gal negalima kritikuoti LT valdanciuju, kad yra vykdoma nusikalstama veikla valstybiniu mastu, kad nera normaliu valstybes vadovu ir t. t. Taciau, as nebijau kritikuoti. Juk LT vykdomas paslepta forma tikras genocidas. Bet tai ne sio forumo tema.
Bet netgi tada, kai kalta valstybe ( atskyros valstybines institucijos) Draugelis nedejo i suns dienas nei valdzios, nei kitu dalyku. O kaltino tik save, kad nenumate, neuzbego ivykiams uz akiu, nepasinaudojo galimybe parduoti ir panasiai. Tai va butent, kad as irgi prazioplinau palanku laika atlikti pirkimo-pardavimo sandorius, neuzbegau ivykiams uz akiu ir dar daug daug ko nepadariau, todel dabar kaltinu tik save. Deja, traukinys jau nuvaziaves. Priesingu atveju, gal net nebuciau uzklydes i si foruma, nes nesidomeciau nei darbu uzsienyje, nei emigracijos klausimais.
Ir aplamai manau reikia i viska ziureti daug paprasciau. Ir kaip bebutu juk labai svarbu kaip tu zmogu priimi (valstybe, tauta, ap_link_a). Nes juk ,- kaip šauski, taip atsilieps. Sekmes Sutinku, taciau ne visada gali islikti nesaliskas, kai matai akivaizdzius faktus, kurie netenkina ne tik taves, bet ir daugelio zmoniu. Sekmes, kolega, vystant grandiozinius projektus.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|
Mm (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 367
|
|
|
|
|
Esu eilinis LT pilietis, kaip dauguma esantys - pilka asmenybe. Man aukstuju mokslus neteko baigti uzsienyje. Beje, ir dabar nesimokau, tarnybiniu komandiruociu i uzsieni nevaziuoju ir t. t. Pagal amziu irgi esu ne visai jaunas. Tai Ka Man Dabar Galvoti, Ka Daryti ? Siauuubas isnuki
|
|
|
|
|
|
|
Balus (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 118
|
|
Re: Vis del to gerai bet kur tik ne Lietuvoje... 1 Year, 5 Months ago
|
|
|
Esu eilinis LT pilietis, kaip dauguma esantys - pilka asmenybe. Man aukstuju mokslus neteko baigti uzsienyje. Beje, ir dabar nesimokau, tarnybiniu komandiruociu i uzsieni nevaziuoju ir t. t. Pagal amziu irgi esu ne visai jaunas. Tai Ka Man Dabar Galvoti, Ka Daryti ? Siauuubas isnuki Pateiksiu tikrus dvieju savo tolimesniu giminaiciu gyvenimo epizodus.
Abu yra darbininkisku profesiju atstovai. Vienas dirba vieno Lietuvos rajono UABe, dirba po 10 ir daugiau valandu, gyvena 2 k. daugiabucio namo bute, vazineja 18 metu senumo automobiliu ir tai bijo isvaziuoti toliau, nes nera uz ka nusipirkti benzino, skaiciuoja kiekviena lita, t.y. gyvena nuo algos iki algos vos vos sudurdamas galus, niekada neplanuoja isvaziuoti kur nors pakeliauti, nes nera uz ka. Uz darba gauna apie 500 Lt per menesi (apie $200). Neturi isigyjes jokios buitines technikos (kompo, foto-video technikos ir t.t). UABo savininkas, isleisdamas atostogu, neapmoka uz atostogas. Papriestarauti bijo, nes UABo savininkas yra pasakes, jei nepatinka, gali nedirbti, eileje laukia kiti. Isvykti i uzsieni negali, nes reikia priziureti ligota motina.
Kitas giminaitis, pries 3 metus isvyko i viena angliakalbe Vakaru Europos sali (nerasysiu kokia, nes nenoriu reklamuoti). Dirba vienoje kompanijoje darbininku, per savaite gauna po 700-800 euru, nuomoja gyvenamo namo viena auksta, lizingu nusipirko nauja automobili, nusipirko nauja laptopa, skaitmenine video kamera, skaitmenini foto aparata, pabuvojo per atostogas Egipte, savaitgaliais keliauja po salies kalnus, savo tevams, likusiems LIetuvoje, padeda materialiai.
Savu isvadu nepateiksiu, nes kolega, Draugelis, mane vel apkaltins, kad uzsiimu marazmais, todel isvadas, manau, padarysite kiekvienas atskirai.
|
|
|
|
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
|
|
|
O kokios išvados? Laimes už pinigus nenupirksi. O visi daiktai tera suaugusiu žmoniu žaislai.
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
gradas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 352
|
|
|
|
|
Abu yra darbininkisku profesiju atstovai. Vienas dirba vieno Lietuvos rajono UABe, dirba po 10 ir daugiau valandu, gyvena 2 k. daugiabucio namo bute, vazineja 18 metu senumo automobiliu ir tai bijo isvaziuoti toliau, nes nera uz ka nusipirkti benzino, skaiciuoja kiekviena lita, t.y. gyvena nuo algos iki algos vos vos sudurdamas galus, niekada neplanuoja isvaziuoti kur nors pakeliauti, nes nera uz ka. Uz darba gauna apie 500 Lt per menesi (apie $200). Neturi isigyjes jokios buitines technikos (kompo, foto-video technikos ir t.t). UABo savininkas, isleisdamas atostogu, neapmoka uz atostogas. Papriestarauti bijo, nes UABo savininkas yra pasakes, jei nepatinka, gali nedirbti, eileje laukia kiti. Isvykti i uzsieni negali, nes reikia priziureti ligota motina.
Cia kazkas nutyleta arba iskreipta. 1. Saziningas ir darbstus darbinikas gali be problemu rasti bent 2x daugiau mokanti darba. Nebent cia koks kaimas kur yra penkios darbo vietos visai apy_link_ei. 2. Is kur ta eile darbininku dirbti po 10 val per diena uz 500lt atlyginima?
|
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|