Ats:Liudni zinia lietuviams emigrantams (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Ats:Liudni zinia lietuviams emigrantams
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
Re: Liudni zinia lietuviams emigrantams 1 Year, 9 Months ago
|
|
|
Garantuoju, kad po keliu metu sis istatymas bus atsauktas. Brangioji jurcia. Tai ne Seimo priimtas istatymas ar istatymo pataisa. Tai Konstitucinio teismo nutarimas arba kitais zodziais tariant, Pilietybes istatymo isaiskinimas. Todel KT nutarimas yra galutinis ir negincintinas.
tu parodyk man shali, kurioje konstitucijos pataisu nebuna.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Raides (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 9
|
|
|
|
|
Gal kas žinot konkrecius faktus kodel butu naudinga išlaikyti LT pasa?(Tai neliecia tevynes meiles idejos, šaknu. ir t.t. ir t.t. kalba eina kokia nauda iš to popierio pavadinimu "Lietuvos pasas" kaip man, žmogui). Iš pletku girdejau: jei ne LT pilietis, negalima pirkti nuosavybes Lietuvoj, ir negalima paveldeti jokios nuosavybes Lietuvoj. Kas dar negalima?
Ir apskritai, ispudis toks kad Lietuvos valdžia nepaiso individo interesu. Ju nuomone, individas turi tarnauti valstybei. (Pvz: Grižkit kuo greiciau i Lietuva, nes to reikia Lietuvos valstybei). O ar kas paiso atskiro žmogaus interesu? .Vakaru šalys tarnauja individo interesams. Del to UK leidzia tureti dviguba piletybe, nes tai paprasciausiai kai kuriems žmonems yra patogiau. Lietuvos išleistas " Pilietybes istatymo isaiskinimas" kvepia šviesiu komunistiniu rytojum. P.S. Jei "v tom duchie " ir toliau, Lietuvos sienos greitai užsidarys gal panašiai kaip buvo ne taip tolimoj praeity. Taip. Tikrai Liudna. Bet ne del šito "Pilietybes istatymo isaiskinimo", o del Lietuvos politiku krypimo _link_ diktatorišku rytu. :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gali pirkt nekilnojama turta LT, jei nesi lt pilietis. Va vienas amerikonas nusipirko buta vokieciu gatveja be jokiu problemu. Lietuviu valdzia-saraskino kontora ir sunku ka bepakeist, nes su _meta_is viskas tik blogeja, kuo toliau tuo visi atviriau nusisneka ir issidirbineja.
|
|
|
|
|
|
|
Bokn (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 138
|
|
|
|
|
Gal ir apgailestauju, bet man vienodai šviecia. Priimsiu kitos valstybes pilietybe vos tik ateis mano laikas. Asmeniškai man yra taip, kad aš nematau ir neturiu jokiu perspektyvu Lietuvoj. Antra vertus svetur jau isigyvenau, ruošiuosi imti kredita namo pirkimui ir pan. Tai kaip aš grišiu? Ir kada ten kas pasikeis toj gimtoj žemej? Po triju kartu gal. Neturiu laiko laiukti tam, kad gyvenciau kaip žmogus ir užtikrinciau bent koki nors finansini pagrinda savo vaikams. O tas istatymas, taip, kvailas. Baudžiantis, kažkuria prasme ir gasdinantis. Vat ir pasitikek ir jaus tolerancija ir supratima. Nieko neduodam, nesukuriam salygu, bet nubausim. Kažkas tokio.
|
|
|
|
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1782
|
|
|
|
|
Kažkur skaiciau, gal Konstitucijoje, kad kiekvienas lietuvis turi teise apsigyventi Lietuvoje. Taigi koks skirtumas, koks pasas, jei esi lietuvis, turi lietuviška gimimo liudijima tai ir su Zimbabves pasu galesi gyventi Lietuvoje, tai koks skirtumas, koks tas pasas.
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
Balus (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 118
|
|
Re: Liudni zinia lietuviams emigrantams 1 Year, 8 Months ago
|
|
As manau, kad del dvigubos pilietybes suteikimo Lietuvos politikai su Adamkumi priesakyje gal ateis i prota. Tam, matyt, reikalingas labai didelis spaudimas is uzsienio lietuviu. Apie tai straipsnis http://www.delfi.lt/news/daily/emigrants/article.php?id=11491466
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|