Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
|
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
cia tie kur simtinej sistemoj, tai computer _base_d toefl , dabar yra internet _base_d kas maximum tasku, berods, yra 130. tei va dabar cumputer _base_d jau atgyvena. :mrgreen: nes kai budavo paper _base_d tai taskai apie 500 eidavo. as laikiau laprikiti, tai mano info dar pakankamai sviezhia
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Kazliux (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 24
|
|
|
|
|
Atiu ;) bandysim sekme. :roll: pagalvojus, pabuvai toj usa pusatru metu tai ir nesimokius turejai super parasyt, na taip ir buvo :) o man, paprastam zmogeliukui. reikes idet nemaza darbo y tai, ai nwm, pasiruosiu kaipnors :) gal tu kartais studijuoji usa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
je, as ir laikiau toefl , kad galeciau persivest savo studijas i univera ce usa. amerikonu sistema tikai nebloga per pusmeti ismokau daugiau, nei lt per metus. _link_iu sekmes tau toefl. beja kuri laikai internet _base_d ar computer _base_d? :)
|
|
|
|
|
|
|
Kazliux (Aistruolis)
Naujokas
|
|
|
|
|
Atiu :D laikyt zadu computer, jei neklystu kazkur skaiciau jog jie gali buti inernet computer ir paper, esu uzkietejas kompiuterastas :D tai net kazkaip nemasciau kitokio laikyt.o lietuvoje internet tikriausiai net nera :roll:
Thanks everyone :) siaip manau tokie forumai suteikia nemazai ziniu, taigi gal kazka padrasinom laikyti :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o lietuvoje internet tikriausiai net nera :roll:
cia ka nori pasakyt? :evil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazliux (Aistruolis)
Naujokas
|
|
|
|
|
ojojoj koks pyktis, tiesa viena galvoje kita rasau :D sori biski nusisnekejau :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|