Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
fabija (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 60
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 8 Months ago
|
|
Beja, cia rasi info ir apie TOEFL, ir apie SAT www.ets.org
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
|
|
|
gerai fabija aprase toefl. tikrai gerai :aciu: beja kokiam ce koledzui reik 105, tikrai auksti rezai, mano koledzui reikejo 70, o gau 100ner ka, nu nezinau, gal kaip kam. man atrode, kad ne super parasiau, bet rezltatai parejo tikrai lb geri. _link_iu sekmes kaip bebutu :moti:
|
|
|
|
|
|
|
fabija (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 60
|
|
|
|
|
gerai fabija aprase toefl. tikrai gerai :aciu: beja kokiam ce koledzui reik 105, tikrai auksti rezai, mano koledzui reikejo 70, o gau 100ner ka, nu nezinau, gal kaip kam. man atrode, kad ne super parasiau, bet rezltatai parejo tikrai lb geri. _link_iu sekmes kaip bebutu :moti:
Aciu Bumblauskaite! Mano rezai turi pareit rytoj. Cia Baruch koledzas 105 reikalauja (todel ir nustebau kad Harvardui tik 80 reikia). O pvz City College of New York ir Hunter College reikalauja tik 65, nors visi trys priklauso CUNY :?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaip idomiai, tikrau daug jie nori, 105, palyginus su kitais. As studinu usm, tai jiem 70 reikia, o pvz university of new england ir 55 uztektu, bent jie taip sake. Sekmes rezultatuose :alus:
|
|
|
|
|
|
|
Kazliux (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 24
|
|
|
|
|
As dar neaptikau universiteto kuris prasytu 105, bet 100 tai keletas buvo. Siaip tai pastebejau, kad vidurkis yra 70, svyruoja tarp 60-80 (cia aisq skiriasi nuo to kokia programa) :)
|
|
|
|
|
|
|
hip (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 68
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 7 Months ago
|
|
|
As irgi ketinu rudeni laikyti TOEFL. Parsisiunciau knyga su cd. Yra dalykeliu kuriuos gerai zinoti - tai yra pati sistema, ko is taves nori. Ne i visus klausimus teisingai atsakau, nors angliskai suduku esu prisiskaicius per visa pilva (tokia jau LT aukstojo mokslo duona, kai lietuviskos literaturos nera). Bet va is skaitymo rasybos neismoksi, o cia ir yra mano silpniausia vieta. Taciau kaip is jusu visu supratau, i spec. kursus eiti del TOELF tikrai nera verta. Bumblauskaite, papasakok daugaiu apie ta Internet _base_d - kaip registravaisi, kaip laikei.
Ups, neperskaiciau antro temos puslapio :oops: Kaip matau, pagalbos ir pas fabija galima prasyti,,,einu ziuret kiek University of Connecticut nori.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|