Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
TTuskin (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 157
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 7 Months ago
|
|
|
Nu gerai kazkiux as atsisiunciau tuos tavo failus, isekstraktinau part 3 nes jinai lygiai tokia pat kaip part 1+2, o ta viena atskira PART1 tai truksta jai antros dalies. Isirasiau i CD ta prat 3 su nero, ir nepasileidzia man niekas isvis, kaip man pasileist ta reikala, nes nieks nepasileidzia isvis. Ar cia blogai sudejai ir sugadinai man CD ar pamirsai paaiskint kaip naudotis vietoi to papliurpei kazka apie nelegalia kopija. Negadink klaviaturos kita kart ir geriau pasakyk zmonem kaip naudotis, nes kai kuriem per ilgai trunka isiaiskint tokius dalykus (nes nenaudoju paprasciausiai tokiu bairiu) vietoi to kad pliurpi apie nelegalias kopijas kakzokias, cia juk visi lietuviai visi normalus mum gali nesakyt tokiu dalyku mes esam COOL.
|
|
|
|
|
|
|
"Viskas yra dabar."
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
METEORA (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 12
|
|
|
|
|
O jeigu aš noriu mokintis JAV ir mokslai trunka ketverius metus, tai nereikia jokios GK, šiaip paprastai gal nenuvažiuosiu ir neprabusiu ten 4 metus.
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
taip mokslams zalios kortos nereikia, uztenka studentishkos vizos
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
METEORA (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 12
|
|
|
|
|
O jeigu prieš mokslus noriu dar metus praeiti anglu kalbos kursus, pasiruošti geriau, kad galeciau lengviau istot, kursai San Franciske. Taip pat nebus jokiu problemu? Tiesiog sumoku pinigus mokyklai, moku už gyvenamaja vieta ir problemu didesniu nera?
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
studentishka viza isduoda ne kursams, o studijoms. Visuose JAV koledzuose ir universitetuose yra ESL (english as a second language) dalykai, kuriuos esant prastai anglu kalbai siaip ar taip privalesi mokytis, tai kam vargt su kursais kazkokiais?
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
|
|
|
taip, standartiskai ir taip bent 3 anglu paskaitos ieina i bakalauro kursa. Jei islaikysi TOFEL su mazu rezultatu universitetas/koledzas pasiulys dar keleta papildomu anglu klasiu. Neprasidek su kursais. :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|