Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
|
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 6 Months ago
|
|
|
Ti kad Toefl IBT ner 250, maximumas 130 ar 140, kazka maisai su computer _base_d.
Nemaisau :) Tiesiog turejau omeny ta sena computer _base_d-ten reikedavo 250, o dabar su ibt 100 :)o bent jau studiju uzsienyje centre (ten, kur galima lakyti ibt, sako, kad 120 yra max)
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
|
|
|
As nesuprantu ko jus cia taip pergyvenate del to testo. Testas kaip testas, patikrina elementarias anglu kalbos zinias, kuriu be abejo reikes norint normaliai mokytis universistete. Na jei jus nemokate rasyti essay ar term paper ar susikalbeti angliskai kaip jus isisvaizduojate savo mokslus JAV? Jei anglu kalbos zinios yra normos ribose egzaminas tikrai nebus sunkus. :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaip niekad tokio nelaike, tai ir siek tiek jaudinames :) Manau, tai naturalu .be to, kai nuo to priklauso, ar isvis galesi pretenduot kur nori, o kai kuriose dalyse reikalauja 26 is 30, tai kazkaip dar nesmagiau. O egzaminas-tai, zinai, kelias valandas islaikyti demesi jau ne taip ir lengva-ir zinodamas gali suklysti ar ne taip gerai parasyti, nors tikrai del savo anglu k. ziniu niekad nepergyvenau (net per valstybini), o ir dabar mokslines amerikieciu literaturos (teisines) paskaityti tenka daznokai, o neseniai tik ja ir skaiciau (labiau is konstitucines teises). TOEFL pacios uzduotis yra specifines-tas pats klausimas ir pan. Tai del to ir jaudinames :D Argi jau uzdrausta jaudintis? o kai jaudinames tai ir dalinames savo ziniomis, kad tvirciau ir drasiau butu :)
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 597
|
|
|
|
|
wow. Na tai jaudinkites jaudinkites, bet ar tai padeda? :D Testo esme yra patikrinti zmogaus anglu kalbos lygi, universitetas nori atmesti tuos kurie nemoka rasyti skaityti ir tiek, kam jiems rieklingi nerastingi studentai? O ir paciam studentui turetu rupeti sitas klausimas ne ka maziau, bet jaudinti tikrai neverta, reikia susikaupti ir tiek.
Galiu pasakyti tik viena, testas tirai nera sudetingas! Gal kam sunkiau bus essay parasyti, bet tai velgi priklauso kokio lygio zodziu zodyna turi, o daugiau tai tik elementarios taisykles: 5 pastraipos, po 10 sakiniu kiekviena, pirmoje pastraipoje ideja, paskutineje isvados. :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dekui uz info. Siaip mane tai labiausiai gasdina klausimas, jau turiu patirties kai irasai buna tokie, na, nekokie, ir tada beveik nieko suprast negalima, o kai dar su ausinem, tai irgi neiprasta kazkiek. o siaip tai tik suzinau savo baigiamojo egzo ivertinima ir registruosiuos TOEFL (jei ivertiniams bus pakankamas)-nereikia sakyt,kad tai nesvarbu-planuoju finansavimo ieskot intensyviai-taigi man tai labai svarbu :) Skaiciau si jusu foruma intensyviai ir tikrai daug info naudingos suzinojau-saunuoliai :)
|
|
|
|
|
|
|
fabija (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 60
|
|
|
|
|
As galiu dar karta pasikartot, kad man testas tikrai nebuvo lengvas, nors anglu kalba puiki, mokausi ja nuo penktos klases + 4 metus univeritetuose LT. Visu pirma, kadangi dabar liko tik ibt, jis vis delto yra sudetingesnis. Yra duota be galo mazai laiko. Man laiko neuzteko nei skaitymo, nei klausymo, nei rasymo daly. Taigi liko vietu, kurias palikau net nepaliestas. Plius i klase ileidinejo po viena paeiliui. As kaip tycia buvau pirma :shock: Tai paskui kol suejo dar 20 zmoniu, praejo beveik valanda, o mane pasodino prie praejimo, taigi susikoncentruot buvo siaubingai sunku, kai toks surmulys ap_link_ui. Gal tai ir mano klaida kad verziausi pirma :cry: Taigi patarimas geriau eiti vieniem is paskutiniuju, arba nepradet testo kol visi nesusirinks. Ir dar, visiska nesamone, kad dazniausiai univierai reikalauja min 80! Jau sakiau, kad daugelis public koledzu New York City i kuriuos kreipiausi reikalauja 65. Tik private koledzai dazniausiai reikalauja daugiau 100.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|