Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 591
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 6 Months ago
|
|
|
Mano zinios paremtos testo laikymu pries 4 metus. Tada dar nebuvo jokiu IBT, buvo computer _base_d testas, tikrai nesudetingas testas pasirode. :)
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
fabija (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 60
|
|
|
|
|
Mano zinios paremtos testo laikymu pries 4 metus. Tada dar nebuvo jokiu IBT, buvo computer _base_d testas, tikrai nesudetingas testas pasirode. :) Jo, as pries tris metus lankiau kalbos mokykla, patekau iskart i toefl klase, kas jau yra auksciausias lygis. Taigi ten mane atseit turejo paruost computer _base_d toefl. Viskas taip primityvu pasirode ir juokinga, kaip tie visi siauraakiai taisykles mintinai mokesi. O as viska is bendro isprusimo mokejau. Tai ir meciau ta mokykla. O kai po triju metu prireike ibt ruostis, kazkaip nebejuokinga pasidare. Sugrieztino jie. Bet jei nori gaut 120, gali nusipirkt kelis tukstancius $ kainuojancios Koplan_o literaturos, ir ismokt mintinai, nes testas tikrai bus is jo knygu. Zinau zmoniu kas taip dare. As nepasirasiau, ne_meta_u doleriu i kaire ir desine kazkaip. Ejau drasuole beveik nesiruosus. :roll:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Del laiko tai man ir baisiausia. Siaip niekad nemaciau tikslo ne vien tik, kad pinigus tokiems dalykams svaistyt (tikrai geriau galima investuot), nei kalti aklai. O tai kad jau rasiau, ziurint kur nori studijuoti- teiseje LLM - nuo 100 daugiausia prasideda (na, kartais nuo 80).Prisimenu, kai vasara praeita turejau daug laisvo laiko, tai narsiau po law school saitus-gal viena radau, kur reikalavo TOEFL computer _base_d ne 250, o 230 (tai cia ne ibt), o dabar tie, kur 250 reikalavo, reikalauja 100 TOEFL ibt Beje, TOEFL vienas is svarbiausiu dalyku-ismokti (jei tai imanoma) per kuo trumpesni laika kuo daugiau atlikti uzduociu, o kaip tau, fabija, sekesi, jei ne paslaptis?
|
|
|
|
|
|
|
fabija (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
o kaip tau, fabija, sekesi, jei ne paslaptis?
Ne paslaptis - 96 surinkau. Bet su tuom kiek palikau neatsakytu klausimu, geriau ir nesitikejau. Taip, laiko trukumas uzmusa. Ir beja, kaip gali islaikyt demesi virs keturiu valandu su 10 minuciu pertraukele?! Kaip sakiau, manes CUNY (city university of new york) viename koledze pareikalavo 65 tasku, o kitame 105. Taip ir iki siol nesuprantu, kaip to paties univero koledzai reikalauja skirtingai. Beja, man nebuvo pasirinkimo, nes skubejau priduot popierius i koledzus, bet jei turesi laiko, laikyk testa per dvi dalis. Pvz. viena sestadieni viena dali - tai yra skaityma ir klausyma, o kita sestadieni - kalbejima ir rasyma. Tikrai buciau laikiusi per du kartus, bet man nebuvo vietu keliems menesiams i prieki. O del teises mokslu, tai mano tiems patiems koledzams, kur padaviau popierius priklauso law schools, taigi ir toefl reikalavimai turi but tokie patys. Nebent tu ieskai privaciu mokyklu.
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 591
|
|
|
|
|
Ismokti neismoksi. Kaip ten sako paskutine nakti neprilaizysi. Man atrodo testui islaikyti uztenka esamu ziniu, t.y. jei moki kalba eini ir laikai, jei ne, tada jau rektu mokytis visa kalba is naujo arba kalti mintinai arba pirkti Koplan testus ir daryti juos niolika kartu, poto jau atmetimo principu islaikysi viska. :D
|
|
|
|
|
|
|
fabija (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Ismokti neismoksi. Kaip ten sako paskutine nakti neprilaizysi. Man atrodo testui islaikyti uztenka esamu ziniu, t.y. jei moki kalba eini ir laikai, jei ne, tada jau rektu mokytis visa kalba is naujo arba kalti mintinai arba pirkti Koplan testus ir daryti juos niolika kartu, poto jau atmetimo principu islaikysi viska. :D Sutinku. Ir tokia turetu but kiekvieno laikancio nuomone, kad sumautam Koplanui pelno nebeliktu :evil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|