Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
hip (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 65
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 4 Months ago
|
|
|
O ka manote apie nuotolines studijas?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
ziurint kaip ir kur, jei University Of Phoenix tai nesivargink, bet siaip dabar dauguma universitetu dali savo klasiu siulo online pasiimt, arba pusiau online/pusiau univerkej.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 565
|
|
|
|
|
Siaip viskas priklauso ko tui nori, ar nori popiergalio ar ziniu. jei popiergalio tai online studijos the way to go, mokslai nera sudetingi, uzima trumpiau laiko, nereikai niekur vaziuoti ir etc. Jei nori ziniu, tai neaisku ar pati (be prieziuros) sugebesi mokytis. Zodziu kiekvinam savo.
As nieko blogo neiziuriu online studijose. Phoenixas gal ir ne pati geriausia vieta, bet yra ir kitu variantu.
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
As tai irgi savo laiku nemazai klasiu emiau online, ir tikrai patogu buvo. Tokiu klasiu, kuriu pats nepasimokysi normalus universitetai ir nesiulo online. O kiti dalykai tai jau kaip snegopad ir sake priklauso nuo zmogaus. NEs buvo tokiu, kurie jau po pirmos online klases zegnojosi, kad daugiau neims taip, nes per sunku, kai profesorius visko zodziu neisaiskina, o man labai patogu buvo.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
|
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 3 Months ago
|
|
|
gerai fabija aprase toefl. tikrai gerai :aciu: beja kokiam ce koledzui reik 105, tikrai auksti rezai, mano koledzui reikejo 70, o gau 100ner ka, nu nezinau, gal kaip kam. man atrode, kad ne super parasiau, bet rezltatai parejo tikrai lb geri. _link_iu sekmes kaip bebutu :moti:
Kazkaip nesusilaikiau neprisijungus ir nepakomentavus: siaip dar turetu priklausyti nuo to, ka studijuoji: nes pvz., man, butu aktualu TOEFL ibt nuo 100 kazkur vidutiniskai, nes noriu magistra teiseje pasimokyti: o tai, kiek suprantu, isties sunku surinkti :wink: Isvis teiseje tarkim i magistra stojant visur (na, nebent kokie jau visai mazi fakultetai), tai ir anksciau nemaziau 250 reikalaudavo, o dabar 100 - minimumas, na dar gali buti 80, bet tai jau labai retai. Tai tiesiog nereiketu tokiais aukstais reikalavimais stebetis. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 3 Months ago
|
|
|
Ti kad Toefl IBT ner 250, maximumas 130 ar 140, kazka maisai su computer _base_d.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|