Re: TOEFL laikymas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: TOEFL laikymas
|
|
|
|
TOEFL laikymas 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
Esme kad nebet toefl gramatikos, liko tik ese, ju yra dvi, viena pagal teksta atpasakot, kita savo parasyt pagal tema. paskui yra klausimas, yra kalbejimas ir yra skaitymas. nebet grynai gramatikos testo kaip budavo, todel ir sakau, kad nelabai ten yra ka ruostis, nebent zodyna iskalt ir knygas skaityt. as laikaiu lapkriti Internet _base_d toefl.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Kazliux (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 24
|
|
Re: TOEFL laikymas 1 Year, 7 Months ago
|
|
|
Sveiki,
Na isties as ir manau kad vargu ar pasiruosi jeigu nemokesi anglu kalbos :D (o as ir nesakiau kad nemoku :P) dabar ka darau tai skaitau knygas, ziuriu filmus (manau geriausiai tam tinka dvd, nes patogu naudotis subtitrais), verciuosi nezinomus zodzius ir kalu :D suprantama sprendziu uzdavinius internete, gal tie ygudziai pades :) siaip manes laukia dar ir SAT bet cia jau visai kita tema. To: Bumblauskaite Man reading listening ar net ir tas writing visai nieko sekasi, bet vat speaking jau kita kalba, kaip tau jis? nebuvo sunkus? Thanks:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kazliuk, tas speaking ten po minute berods , pirma duoda isklausyti situacija ir tu atsakai i klausima, pvz kodel studente negalejo dalyvauti paskaitoje ir tt. sneki i mikrafona uzsidejes ausinkas, paskui reikia dar prisistatyt mazdaug is kur tu esi, tai tas ligtai 3 minutes snekejiams. vertina kaip raiskiai kalbi, kiek klaidu darai ar ne, vertina tarima ir ar aplamai kalbi tema. nereik labai ten issipletot, nes reikia konkreciai ir i tema. visas egzas enra sunkus, tik priklausys kokius skitymo tekstus gausi, nes jie ten sugeba istraukt mokslinius sudus visokius, tai kad va. :mrgreen: islaikyt zuikio dainos, o jau lb gerai islaikyt reik moket ir vsio.
|
|
|
|
|
|
|
Kazliux (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 24
|
|
|
|
|
Sveiki,
Tai super duper :D na siaip noriu islaikyti gerai, bet cia matysim kaip bus :) pagal tave supratau, jog reikia kazka mokslisko skaityt, tai kur butu galima rasti retesniu zodziu. Na tai puiku! Pasiciupsiu kokia enciklopedija ir varysiu :D O jei rimtai tai visai pakelei nuotaika :) smagu girdet kad nera taip jau baisu tas TOEFL_lis, per vasarele pasimokysiu ir laikau :) Bet man tik keista, nes supratau, kad tu nesiruosiai sitam "daiktui", klystu? :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As nesiruosiau, nes kadangei usa buvau praleidus pusantru metu, o be to vilniaus univere turejau kursa anlgu kalba, tai teko ir moksliniu suduku paskaitinet. Tai va gramos nebuvo, tai ir nebuvo ko ruostis konkrecia. Kaip nesiruosiai tai rezultatai buvo tikrai geri , cia istojau be problemu. Aplamai univerai mazai tereikalauja surinkt, mano unikui reikejo 70, zinau ka harvardui bent 80 reikejo, kas yra bent jau man visai nesunku surinkt. tai va. :moti: sekmes laikant, pamatysi-islaikysi!
|
|
|
|
|
|
|
snegopad (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 591
|
|
|
|
|
man atrodo TOFEL rezultatai buna ~200-300. 220 Jau buna super. :D
Anyway nera ko pergyventi, testas nera sudetingas, kaip jau minejau yra kruva online practice testu. pagoog_link_. :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|