Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT
|
miranda (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 13
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 3 Years, 11 Months ago
|
|
|
Lietuvoje studijavau teise, baigiau 2.5 kurso ir turejau apie 100 lietuvisku kreditu. Dabar studijuoju JAV universitete international studies, is 100 lietuvisku kreditu gavau 72 amerikietiskus. Pabaigti bakalaura reikia 120. Bet itariu, kad man daugiau nei 120 prireiks, nes reikia uzpildyti core curriculum, nes visi dalykai, kuriuos Lietuvoje mokiausi su teise susije, o cia is visu sriciu reikia ka nors pasimokyti.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Algis22 (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 9
|
|
|
|
|
As gavau course-by-course evaluation report su U.S 98 kreditais. GPA yra 3.3 Ar cia gerai ar nelabai,ar blogai JAV?
As kazkaip suineteresuotas pasirinkti majora,kad kuo daugiau kreditu uzskaitytu. Galvoju apie Political Science arba International studies. Ir nesinori kazka pasirinkti kur butu daug Matematikos,nes toje srityje ups ne kas man:)
|
|
|
|
|
|
|
Audrey (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 274
|
|
|
|
|
Sveikas, manyciau labai neblogai, 98 kreditai tai visai daug, bakalaurui paprastai apie 120 reikia, bet ko gero pas tave gali buti kaip Miranda rase - reikia daugiau, kad uzpildytum visus reikalavimus. Man irgi tas pats, man 94 kreditus transferino, bet vis tiek reikia kruva visokio general subjects mokytis (ir matieka tame tarpe :roll: ) Siaip tai turiu toki pasidomejima - kaip tau GPA skaiciavo? nes as turejau gerus pazymius lt, bet kai prieme mane cia i univera, tai transfer courses visai neturi pazymiu, tai niekas ir nezino kad as protingas vaikas :oops: :D Beje, maximum GPA yra 4, taigi 3.3 geras vidurkis :D International studies skamba visai idomiai, be to - tu zinai keleta uzsienio kalbu, taigi irgi pliusas :D sekmes
|
|
|
|
|
|
|
.::He who dies with the most toys, wins!::.
|
|
|
Algis22 (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
As issiemiau pazyma is savo universiteteo Lietuvoje su kreditais visais ir Amerikoje nusiunciau Educational Credential Evaluators. Gavau course-by-course evaluation report. Jame parasyta kad kaip ekvivalentas as turiu 98 kreditus U.S sistemoje,ir kad man prilyginama kaip 3 _meta_i JAV full-time student. Jie viska verte pagal pazymius is Lietuvos.Egzaminu pazymiai 10-9 buvo patvirtinti A, o 7-8 B. Kitokiu pas mane nebuvo,tai nezinau.Bet manyciau C ir D zemiau. GPA ivertino pagal balus jau pervertus i JAV sistema.Mano atzvilgiu A ir B. GPA-3.3 Siaip as galejau kreditu visai neversti i JAV sistema, o iskart pazyma is LT nesti i universiteta ar koledza Amerikoje,bet jie tada savo nuoziura viska ziuri.O kai gauni ekvivalenta is ECE,matai kiek kreditu turi JAV sistemoje,koks tavo GPA ir pagal tai gali ziureti koki majora daugiau maziau pasirinkti.O ta oficialia pazymia su ekvivalentais uzskaito 100% visi universitetai.Jiems patiems maziau darbo,nes turi viska pries akis ir gali jau derinti ir svarstyti ar tinkamas studentas ar ne.
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
algis22, nesijaudink del matiekos. cia daug lengviau nei LT, kazkada mokiausi college algebra, tai buvo tas pats kaip LT 8 klasej, lygtys su vienu kintamuoju, grafikai, ir t.t. Po triju savaiciu profesore leido man issilaikyti final ir daugiau nebeateiti i klase. Dabar imu statistika, ir tai sunkiau nei college algebra, bet palyginus lengviau nei VU kai statistika mokiausi ten!
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Algis22 (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
As zinau kad matematika man tankus miskas,o statistikos tai isvis.Uz tai teise ir studijavau Lietuvoje.Bet kiek girdejau koledze JAV bet kuriuos atveju reikia kazkokius pagrindus MATHS praeiti.Bet kokio lygio tie pagrindai?Ar niekaip neimanoma tokio majoro pasirinkti kur jos is vis nebutu? Man ir yra aktualiausia kaip suderinti teise su kazkokiu dalyku.Ir idomu kiek mazdaug truktu laiko bakalauro baigimui,jei esu 3 kursus baiges LT.Nes manau kad visus pagrindinius dalykus kaip etika,filosofija,psichologija,logika turetu uzskaityti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|