Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT
|
labas (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 11
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 3 Years, 6 Months ago
|
|
|
sveiki tautieciai.esu pirmo kurso teises studentas ir noreciau pastudijuoti ar net baigti jav universitete, aisku butu geriau kuo pigiau.gal kas norstuo domejotes ir zinote, kur rasti naudingos informacijos.is anksto aciu.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 3 Years, 6 Months ago
|
|
|
Teise kaip ir medicina JAV galima studijuoti tiktai pries tai baigus 4 metu studijas.
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|
labas (Aistruolis)
Fuksas
|
|
Klausimas del LSAT - Law Schools Admission Test 3 Years, 6 Months ago
|
|
|
Gal kas laikete si egzamina, arba turite apie ji pakankamai informacijos? Noreciau suzinoti sio egzamino reikalavimus, ar programa, ar kazka panasaus. taip pat kur ieskoti literaturos jam, nes kiek suprantu Lietuvoje gautos zinios cia nepades, nes jav visai kita teises sistema ir atrodo, kad egzaminas turetu buti orentuotas butent i jav, o ne kontinentine teises sistema, tai tektu ruostis paciam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do not believe everything you think.
|
|
|
^-_-^ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 790
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
labas (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
Aciu uz labai naudinga informacija, bet dabar iskilo dar keletas klausimuku. Is karto dekoju visiems, kas nepatinges padeti tautieciui. esu vu teises 1 kurso studentas, bet kazkodel mintys apie darba teisininku jav zavi daug labiau. Kiek supratau (jei teisingai supratau) norint dirbti teisininku jav reikia J.D.(Juris Doctor) laipsnio, bet jam jau reikia tureti undergraduate laipsni. Kas butent Lietuvoje gali buti ivertinta undergraduate, ar imanoma stoti pvz. baigus 3 kursus ar anksciau, nes mano atveju baigus 5 kursus gaunamas magistras, suteikiantis teise jav studijuoti Master of Law ar Doctor of Juridicial Science ir igijus juos atitinkamai destyti ar uzsiimti moksline veikla, bet mane domi "paprastas" praktinis teisinis darbas. Patarkite kaip sutaupyti laiko, nes Lietuvoje gaunamos zinios vargu ar pades, ir pasiekti savo tiksla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|