Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 2 Years, 10 Months ago
|
|
|
cia dar nieko. University of Michigan, Ann Arbor MBA kainuoja 104K.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
|
|
|
Turejau galvoje, kad tai be galo pigu tokio auksto lygio universitete. :D
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|
^-_-^ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 790
|
|
|
|
|
Reikia apie tai blaiviai pagalvoti - CH yra "public school" , tai tolygu "state school". Valstiju universitetai turi sumazintas kainas tos valstijos sutdentams, visi kiti moka 2x. Taigi, tada CH pasidaro jau nebe toks pigus. Tarp kitko, "out of state" kainos yra taikomos tarptautiniams studentams.
|
|
|
|
|
|
|
moody (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 79
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 2 Years, 2 Months ago
|
|
|
na va skaiciau senas temas ir radau toki riebu netiksluma:
O beje teises studijos yra ir a la bakalauro lygio JAV (ne tik magistraturos): tai yra J.D. i ji aisku istoti galima tik jau turint bakalauro laipsni, bet J.D. dar nesiskaito teises magistras. O stai stojant i J.D. jau reikia laikyti LSAT.
Juris Doctor= Doctorate; tai jau jokiu budu nepavadinciau bakalauro lygio studijomis :D beje, idomu kaip sekasi visiems sitoj temoj pasisakiusiems, gal jau kur ir mokosi? :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 2 Years, 1 Month ago
|
|
|
Ojetau. Skaiciau skaiciau cia Jusu diskusijas. Is pradziu buvo viskas painu, tada pasidare aiskiau, po to vel pasidare painu. Tai gal trumpai kas galetu pakomentuot mano situacija? Esu teises magistrantas, antro kurso t.y. visus savo magistranturos dalykus esu isklauses ir issilaikes (na is tiesu dar vienas dalykas liko ir baigiamasis darbas liko :)). Dirbu/mokausi LT kaip uzsuktas ir man gerokai tai igriso. Sumasciau, kad noriu isvaziuot kitur pastudijuot, pailset, naujo pamatyt ir ismokt. Noreciau studijuoti USA, teise ar gimininga dalyka. Todel klausimas, koks lengviausias man butu budas (ir pigiausias)? Ar pabaigt magistra ir bandyt stot USA magistran/doktoranturon? Ar nesigint man dabar savo darbo, o stot i USA magistra, ten persivest savo kreditus, atlankyt kokiu papildomus dalykus ir gaut ten magistra?
Pazymesiu, kad, kol kas, pasilikti gyventi USA neplanuoju, tad nesiekiu gauti tokio "kieto" issilavinimo, kad galeciau verstis praktika tenais. Aciu visiems kas atsakys man.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Teises Studijos / Credit Transfer / LSAT 2 Years, 1 Month ago
|
|
|
Na as studijuoju ne teise, tai mano patarimas bus is bendros studiju patirties.
Baik Magistra Lietuvoje. Kreditu persivedimai dazniau praktikuojami bakalauro studijoms, nes magistro studijos labiau apibreztos, ir turbut bus maziau kursu kuriuos galesi persivesti i JAV mokymo sistema. Itariu studinai kazka apie lietuviska teise, JAV tai nebus uzskaityta ir pan. Be to, JAV pilna tarptautiniu studentu kurie darosi antra magistra. I doktorantura gali buti sunku istori.
Nors paskaicius kaip moody apibreze bakalauro studijas kaip doktoranturos, nezinau ar mes snekam apie ta pacia doktorantura. Siaip Juris Doctor yra Bachelor of Laws pakaitalas. Doktorantura yra mokslinio (research) tipo studijos.
Taigi, baik Magistra Lietuvoje, ir stok i kita Magistra JAV. Bus ne taip sunku kaip doktoranturos studijos (cia tos kurios po magistro lygio). Ypac jei nori pakeliauti, pamatyti ir pailseti. Aisku pinigai poilsiui bus problema. Finansavima surasti imanoma, bet turesi labai krupsciai viskam pasiruosti.
Siaip, jei nesiruosi teises jAV praktikuoti, gali studijuoti kas tik tau tinka, reik tik sugalvoti kaip ir kodel.
|
|
|
|
|
|
|
Do not believe everything you think.
|
|
|