Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc. (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc.
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc. 1 Year, 9 Months ago
|
|
|
Cia kai kuriu zmoniu igimtas sindromas. skaiciuoti kitu pinigus ir stebetis tuo ka jie sau leidzia. Lil niekas netrukdo tau susikurt toki gyvenima, kur viska sau leistum.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc. 1 Year, 9 Months ago
|
|
|
Deivibyte,
as neimciau dviracio is LT. Pirma nezinia kiek susimokesi oro uoste, kad sunku ir nestandartini krovini tau pergabentu. Be to, jei zadi labai rimtai uzsiimt tai ko gero pirksi nauja (pats sakai sitam ne gereiausios technologijos, ir dar neaisku ar JAV yra butent tokio dviracio daliu ir t.t.), o jei tik siaip zadi savo malonumui pasivazinet arba karts nuo karto is tasko A i taska B nuvykt tai galbut nusipirksi paprastesni ir uz kokius $200 ;) Bent jau pas mus tai dviratininku kai oras geras labai daug. Gyvenu salia parko su dviraciu takais tai savaitgaliais ten kartais net ankshtoka pasidaro.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilsurprises - dviratis ne auksinis. auksinis kainuotu daug, daug daugiau. jeigu bent truputi pasidometum dviraciu sportu suprastum kodel tokia suma. O norit suzinoti kodel man taip norisi is mokyklos tos saules i amerika ? todel, kad mano rusu vidurkis 5! As kad ir kaip mokinciaus rusu. niekaip man ji i galva neieina. Mane vienu zodziu sakant ismes is saules mokyklos, nes 5 yra neigiamas. O as prisiklausiau apie tas mokyklas, kur ne uz pinigus. ir pagalvojau, kad jau geriau amerika. zina, kad yra ir kitu vilniuje privaciu mokyklu. Tiksliau tik viena(kiek zinau) Liubartienes(kazkas panasaus). Taciau ta mokykla manes netraukia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aš parašiau dar i ta mokykla. Ka galetu dar pasiulyti ,kad galeciau pas juos mokintis. replay I really cannot think of any at this time.
Ross Truemper
Principal
|
|
|
|
|
|
|
gradas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 352
|
|
|
|
|
Principal_as aiskiai padejes ant sio reikalo:)
|
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bet pagalvok kad gera mokykla LT geriau nei prasta JAV. Tuos pinigus tevai galetu geram koledzui isleisti. Zodziu, viska daryk apgalvotai, kad nereiketu po metus sugrizti i LT nieko nepesus. High School Diplomas bus reikalingas bet kuriuo atveju.
|
|
|
|
|
|
|
Do not believe everything you think.
|
|
|