Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc. (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc.
|
Draugelis (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1535
|
|
Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc. 1 Year, 10 Months ago
|
|
|
Cia mokaisi ne Saules Gimnazijoi Kaune? Pritariu draugeliui sunku pratybose lengva musyje, jei ziuretum i ateiti, ir "pakentetum" dar kelis metus baigtum aukstos klases mokykla. O ta Naperville mokykla grynai paprasta High School. Paprasciausia kokia tik yra. IL yra kelios aukstos klases vidurines mokyklos bet tikrai ne ta i kuria planuoji eiti. Zodziu cia vos ne is geriau i prasciau atleki, kvailokai sakyciau skamba.
[.].
Labai teisingai.
Cia tas pats, kaip is direktoriaus i vadybininkus. Nepritariu idejai visai.
zinai, jei bijo - vadinasi gerbia :D . O pagarba kaip zinia sunku uzsitarnauti.
As tamstos vietoje pati pakenteciau, o tevams patarciau perkalbeti tave.
Vat jei tai butu vaikinukas, tai dar dar.Kaip bebutu per sporta (jei yra gabumu ir duomenu) galima shoktelt ir is prastesnes mokyklos. Bet ir tai. Kuo mokyklos reitingas prastesnis, tuo ir perspektyvos ne kokios.
O Nepervilio highschoole, na ka as zinau.Paziurejau.Ne kas
|
|
|
|
|
|
|
Informacija - pats brangiausias turtas.
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
Re: Mokslai JAV High School: Kaip Patekti, Kiek Kainuoja, etc. 1 Year, 10 Months ago
|
|
|
Vat jei tai butu vaikinukas, tai dar dar. cia ir yra vaikinukas, kiek supratau :lol: :oops:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Draugelis (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1535
|
|
|
|
|
Man maryte, stasyte, deivybite .buvo ir bus moteriskos lyties. .O jei cia kaip sakai,- bichas su tokiu niku.juolabiau i maza miesteli verciau nevaziuoti ;) Kaip ten sakoma - visas kaimas suzinos.
|
|
|
|
|
|
|
Informacija - pats brangiausias turtas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Man maryte, stasyte, deivybite .buvo ir bus moteriskos lyties.
man irgi. is pradziu irgi galvojau kad panele :) bet pastebejau kad kai kuriuose postuose raso apie save su "-as" galune :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nu as esu Vyr g. siaip tai mano toks nikas jau nuo 5 metu. nezinau kodel :) taip jau darzelyje sugalvojo. Kazkaip ir jis jau 12 metu egzistuoja. Nu cia kazka apie sporta snekejot. Nu sportas. As siaip sportuoju, patenku i lietuvos 30tuka MTB xc tarp geriausiu sportininku. nu dviraciai. Taciau man jau 17 metu jau velu galvoti apie sportininko ateiti. Ir jau su sanariais truputi blogai ir sirdis.(taciau visiems dviratininkams taip sako daktarai, bet man gaila mano koju) ir is sporto retas lietuvis kuris isgyvena, reikia sekmes pakliuti i geras komandas(aisku poto ir atidirbti). Lance Amstrong yra dievas, taciau jau sveikatos neturi zmogus o jam dar 35 _meta_i. jau sirgo gal 4ar5 kartus veziu. taciau viskas jau pasitrauke. tai va.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tevai siandien paprase, kad as jiems parasyciau kiek kas kainuos vienam menesiui ir _meta_ms. (cia dar mokykla high school) gal galetumet truputi padeti.
menesiui Nuoma - 700$-900$ Komunaliniai - va cia ir nezinau. kiek galetu buti ? food - kaip supratau minimaliai 500$ tiesa ? kiti - rubai ir kita buitis. aisku sitas skaicius kiekviena menesi skiriasi tai manau kad sunku ji apibrezti. Jau kazkada klausiau, bet gal galetumete patikslinti ? Aciu. Thanks.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|