Re: Lietuva-UK-USA (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Lietuva-UK-USA
|
Ozzy (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 6
|
|
Re: Lietuva-UK-USA 1 Year, 1 Month ago
|
|
|
PS. Bakalaurui gaut jau visai kiti skaiciukai sukas.
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
visokie community college ir kitos zemos reputacijos istaigos priima be konkursu. Aisku ju atitinkamas ir lygis. Bet yra zmoniu pradzia padaranciu juose, o paskui persiveda kazkur rimciau.
Jomajo, kaip toj dainoj _siam pasauly visko buna._ ;)
klysti tie community college yra labai gers dalykas, na aisku visokiu ju yra, bet yra vienas bet. Baiges tu ji tu gauni degree, su kurio stoji i univera bakalaurui. sutaupydamas kruva slamanciu. As pats turiu GC ir studinu community college ir zadu gaves reikiama degree daryt transferi i univera. man 2 _meta_i community college kainuos ~10k$, kai univere tik uz ta pati kursa gaut ta pati degree kainuoja trigubai brangiau. Vat ir visa matematika.
klystu, kad ju reputacija zema? Ar tikrai? Negi tu nematai, kad tai zemiausio lygio koledzai. Taip pradzia padaryt juose PIGIAU, cia bet kam aisku - jokios net matematikos nereikia, bet ko vertas vien CC diplomas? Ir dar - ne visi univerai transferius is cc priima siaip (matyt visgi reputacija kazka lemia ar ne?) :!:
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Ozzy (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
kaip nereik matematikos? matematikos testa duoda jei neislaikai, net nepriima. man buvo anglu ir matiekos testai. matieka is antro karto islaikiau, yrgi maniau ai ka jie ten 6-7 klases lygio uzdaviniu duos, nieko tokio nebus sunku, aha taip nesunku buvo, kad teko ruostis antra kart perlaikinet.
Ir dar - ne visi univerai transferius is cc priima siaip (matyt visgi reputacija kazka lemia ar ne?)
Gal, nzn as buvau/rasiau emailus, i keleta universitetu, jokiu problemu, islaikai testa esi priimamas, nesvarbu koki cc baiges.
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
|
|
|
jezau zmogau tu atsipalaiduok. turejau omeny, kad nereikia dideles matematikos, jog suprastum, kd pirmiausia pasimokyt cc, o paskui persivest yra pigiau, negu mokytis is kart universitete.
Pabandyk i Harvarda ar panasaus lygio univera uzklausima parasyt del transferio is savo cc. tada matysi kas ir kaip ;)
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|
Ozzy (Aistruolis)
Fuksas
|
|
Re: Lietuva-UK-USA 1 Year ago
|
|
|
Idomiai tu isireiskiai del to Harvardo, jei as eiciau i Harvarda ar panasaus lygio uniera as tureciau turet viena is isvardintu dalyku: a) turtinga teveli ten koki advokata ar neurochirurga su 300k i metus, kuriam sumoket uz moksla nesukeltu jokiu problemu. b) gaut scholarship_a kuris padengtu bent 80% c) laimet kokioj loterijoj daug $$$$
Imti paskola, kad mokitis Harvarde yra kvaila, taip JAV mokslas yra labai svarbu, bet daug kas ziuri nei i Diploma, o i tavo sugebejimus. Pazystu zmogu kuris baige Harvorda pries ~40 metu, 16 metu po harvordo zmogelis pradirbo Cleaning company uz 10$, make sentence? Ir net neabejoju tokiu zmoniu yra ne vienas ir ne du. As net neabejoju jei tarkim tu tikrai turi kazkokius superiniu sugebejimus tarkim matematikai tu gali prashyt prashyma scholarshipui. Nes esu girdejes laaaaaaabaaaaaaaai daug dejavimu va baigiau ten univera ant peciu simta tukstantines skolos uz moksla, o cia noris ir namo ir masinos ir zmonos/vyro, ir vaikiuko ir, ir, ir. labai gera patarle yra "Nemoki p*i - nereikia lysti" Baiges kaip as vadinu "vietines reiksmes univera/college" visada busi laipteliu auksciau uz ta kuris nera baiges, o tokiu Amerikoj bemoksliu pilna. pavyzdis: zmogelis man vienas toks sako (amerikietis) va dirbau uz 8.5$ cela pusmeti, paprasiau, kad pakeltu alga - nepakele, tai dabar radau kita darba uz 9$ ir ten NET stockeriu dirbsiu. Galvoju WOW, uztat trucka uz 10k nusipirkai, kai butum baiges CC, kad ir koki santechinka ar elektrika ar kazka panashaus ir gautum 20$ i val. Ir tokiu pavyzdiu pilna. tiesog keleta kartu paaiskinau zmogeliams tokiems, baik ta pati CC uz 5-8k ir dirbk normalu darba, tai i mane ziuri kaip i koki durniu, tipo man ir taip gerai. cia sorry nukripau nuo temos. Is CC i Univera padaryt Transferi nera sunku, tarkim pas mus univero Campus centre didziulis stenas, su univerais, jus kontaiktais, visokiu ir so on, ir parasyta kazkas tokios " Ar jau zinai kur nori daryt transferi?" Beto ir as pats jau esu rase keleta emailu i univerus, jokiu problemu, man pasake atvaziuok atsivezk popierius visus, gausi testa islaikisi - valio.
|
|
|
|
|
|
|
gradas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 352
|
|
Re: Lietuva-UK-USA 1 Year ago
|
|
|
16 metu po harvordo zmogelis pradirbo Cleaning company uz 10$, make sentence? "Nemoki p*i - nereikia lysti" Darau isvada kad JAV mokaisi turbut pirmaji semestra, bet egzpertas rimtas!
|
|
|
|
|
|
|
.
|
|
|