Re: Kalbos barjeras/ Anglu kalbos kursai (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Kalbos barjeras/ Anglu kalbos kursai
|
EDCKA (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 23
|
|
Kalbos barjeras/ Anglu kalbos kursai 5 Years, 4 Months ago
|
|
|
ar verta vaziuot i JAV su GC praktiskai nemokant anglu kalbos?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
Re: Kalbos barjeras/ Anglu kalbos kursai 5 Years, 4 Months ago
|
|
|
Jei turi dideli nora ishmokti, tai gali buti verta. Visa kita priklauso nuo tavo situacijos ir ap_link_ybiu. Per mazhai info. Mano nuomone, bet kokia kalba galima ishmokti, jei tik yra noro ir motyvacijos, todel svarbiau butu pasvarstyti kokie tavo planai ir galimybes sprendzhiant ar verta emigruoti. Nemokant shalies, kurioje gyveni, kalbos galima tik egzistencija. na duonai uzhsidirbtum, bet jau tikrai Lietuvoje turetum daugiau galimybiu.
|
|
|
|
|
|
|
Covax (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1917
|
|
Re: kalbos barjeras. 5 Years, 4 Months ago
|
|
|
hi,
aisku kad neapsimoka.
ar verta vaziuot i JAV su GC praktiskai nemokant anglu kalbos?
|
|
|
|
|
|
|
Sekmes! :D Covax
|
|
|
anika (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 430
|
|
|
|
|
cha cha cha baik tu, Covax, cia negatyviai zmones programuoti! :lol: :D Aishku, kad apsimoka! Edcka, jeigu nori gyvenime ka tai keisti, jei pasiryzes tai padaryti. Cia pilna nemokamu ESL kursu, ishmoksi ta kalba, pradzioj rankom apsirodysi, pradzioj fizini darbeli padirbsi, buk pasiruoshes tam. Visad gailiuosi tik jeigu ko nors esu NEPADARIUS. Visa ka padarei - nera ko gailetis. Vat uzgriaushi save, jei galejai bet nevaziavai.vien del to verta vaziuoti. O kalbos barjeru tai net lietuvishkai kalbant buna, ane Bliss :P 8) moti
|
|
|
|
|
|
|
bliss (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1243
|
|
|
|
|
O kalbos barjeru tai net lietuvishkai kalbant buna, ane Bliss :P 8) moti Nu, Anika, kam taip "garsiai" apie mane :x :shock: :lol: , tuoj visi lietuviai issigas manes. Vieniems jumoriste, kitiems nemokanti lietuviu k., tretiems pikta atrodau, nu is viso, neaiski zmogysta esu :oops: :P 8)
To EDCKA: Man tai keista, kodel is viso kai kurie zmones loshia GC, jei nenori ar nezino, ar vaziuoti i Amerika :shock: . Kaip kazkada Covax ar Draugelis minejo "Tik atima is norinciuju ta laimingaji shansa." :x Sakyciau jei pasiruoses ivairiems sunkumams, tai varyk i JAV, bet tikrai mokinkis anglu k., nes be jos geresnio gyvenimo kaip LT-je abejoju, ar susikursi. :( Sekmes :wink:
|
|
|
|
|
|
|
karolina (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 77
|
|
|
|
|
To bliss: del GC losimo: ar islosi ar ne, tai sekmes ir laimes dalykas. Kodel vienais _meta_is islosia 2,5 tukstancio, anksciau daug maziau lietuviu. Vieni bando 10 metu, kitam greitai pasiseka.Manau, jei bus lemta, tai ir atsirasi valstijose.Niekas is nieko neatima.Zinoma, jums senbuviams abejones po to kai jau reikia krautis lagaminus, erzina.Taciau ar kiekvie- nas, kuris soka su parasiutu taip ir strykteli su dziaugsmu is lektuvo. Dazna ir stumtelti, kita isspirti reikia, o kitas niekaip be instruktoriaus.Iki.
|
|
|
|
|
|
|
Alive and kicking
|
|
|