Re: I-134 form (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: I-134 form
|
cando (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 4
|
|
I-134 form 2 Years, 2 Months ago
|
|
|
Sveiki, as noriu pakeisti b1 viza i F-1,tad man koledzaas dave I-134 forma mano sponsoriui,kuria turi uzpildyti(jis citizen of usa) ir sioj formoj yra vieta,kur jis turi parasyti ar ketina mane islaikyti,jei taip,tai kokiu budu ir kuriam laikui. Jis parase,kad kiekviena men sius man 600$ x 18 men. As noriu gauti certificate,kuris mokantis vakarais,full-time trunka 15men.,tad dabar ir nzn,kaip usa migracine tarnyba paziures i tai,ar jiems nepasirodys,kad tas sponsoriavimo laikas yra per trumpas.ir ar isvis duos ta man studentiska viza.:((( Prasau,atrasykite kas galite. ACIU!
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
suris (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 133
|
|
Re: I-134 form 2 Years, 2 Months ago
|
|
|
Neduos. Studentiskas vizas reik tvarkytis ouside US.
|
|
|
|
|
|
|
cando (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
Tai,kodel tada,coledzas prisieme tvarkyti mano doc.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeigu koledzas prieme, gal ir sutvarkys. Paskutiniu metu buvo taisykle, kad nebent jeigu kertant siena su turistine pasakei, kad ketini studijuoti, negalima viduje tvarkytis dokumentu.
Del pinigu ir laiko termino - sprendimas dalinai turi prikausyti nuo universiteto international student advisor. Man prasitesiant viza buvo tokiu kurie pasiraso "ant garbes zodzio" kad turiu pinigu issilaikyti, o buvo ir vienas kuris be popieriu nieko nedare.
$600 per menesi yra panasiai kiek gauna MA studentai, tai imigracijai neturetu uzkliuti, isskyrus, tau dar gali reiketi parodyti kas mokes uz moksla. Del finansavimo laiko - gali buti smulkmena. Ar turi kokiu santaupu? Galetum jas prideti kaip papildoma finansavimo saltini.
Kaip ir sakiau, tavo koledzo international advisor spres daug ka, su juo/ja ir snekekis apie tai kokia tikimybe, kad dokumentai bus patvirtinti.
|
|
|
|
|
|
|
Do not believe everything you think.
|
|
|
cando (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
Taip, turiu 4000$ banke,bet irgi nzn,ar tai pakankamai.? :? Beje,as imu is banko loan_a ir mano sponsorius pasirase,kad jis garantuoja,kad po mokslu as juos atiduossiu.
|
|
|
|
|
|
|
cando (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
ACIU MUNE UZ atsakyma:) dar vienas klausimelis.ar reikia eiti i consulata,prasant F-1 vizos,bunant usa? aciu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|