Re: Finansine Parama (Financial Aid) Tarptautiniams Studentams (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Finansine Parama (Financial Aid) Tarptautiniams Studentams
|
JoeG (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 204
|
|
Re: Finansine Parama (Financial Aid) Tarptautiniams Studentams 4 Years, 3 Months ago
|
|
|
Idomu kaip sekasi Audrey :?: Jau tuoj moksliukai prasides. Audrey, jei kada uzsuksi - apsviesk mus kaip tau sekasi, ka idomaus ir vertingo pamatei ir isgirdai :moti:
|
|
|
|
|
|
|
In love with USA.
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Audrey (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 274
|
|
Re: Finansine Parama (Financial Aid) Tarptautiniams Studentams 4 Years, 3 Months ago
|
|
|
Idomu kaip sekasi Audrey :?: Jau tuoj moksliukai prasides. Audrey, jei kada uzsuksi - apsviesk mus kaip tau sekasi, ka idomaus ir vertingo pamatei ir isgirdai :moti:
Labukas JoeG,
kaip miela, kad pasidomejai kaip man sekasi :gele: tiesa sakant siandien mano pirmas apsilankymas forume po atvaziavimo i usa:) anksciau neturejau interneto, tik dabar AOL isivedziau. visai pasiilgau maloniu pasiplepejimu su kolegom forumieciais.
Taigi isikuriau savo naujuose namuciuose centrines Pennsylvania kalnuose. Iki univero apie valanda kelio vingiuotais keliais, bet univeras tikrai spudingas. labai didele campus (tikrai nepanasu i mano VDU 8) ). Siandien buvo orientation session for international students, taigi nustebau, kai atejus paskirta valandele pamaciau, jog as vienintele baltade is kokiu 30 international students. please nepagalvokit kad as rasiste, bet buvo visai keista. visi kiti studentai buvo is indijos, kinijos, taiwan ir pan. manau reikes laiko prie to priprasti. dabar laukiu kada prasides tikros paskaitos, bet kas mane labai dziugina, tai demokratija ir demesys studentams. As turejau sokiu tokiu issues apie savo transfer credits skaiciu, ir buvo smagu, kai priemimo skyriuje i tai rimtai pasiziurejo ir padidino ta skaiciu. Labai tikiuosi jog pavyks baigti univera per 2 semestrus, taigi busiu nepraradus laiko del to univeru keitimo.
kas pas tave geresnio, JoeG? kaip planai atvaziuoti i usa, ar sekmingai rutuliojasi? :D
|
|
|
|
|
|
|
.::He who dies with the most toys, wins!::.
|
|
|
karina (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 46
|
|
|
|
|
rysys su pasauliu sutvarkytas, lauksime istorijos tesinio! SEKMES! :moti:
|
|
|
|
|
|
|
ZAJOBA (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 423
|
|
|
|
|
Audrey > o pas tave universitete nera min reikalavimo, kiek reikia pas juos uzbaigti kreditu, kad jie isduotu savo diploma ?
pvz pas mane reik min 42 kreditus baigt ju univere. Nors man uzskaite is lt 95 kreditus, o diplomui reikia 122, vistiek reiks vietoj 27 trukstamu pabaigt 42 . Sunku butu tai padaryti per 2 semestrus :D
|
|
|
|
|
|
|
Audrey (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 274
|
|
|
|
|
aga, jie turi reikalavimus pabaigti 18 kreditu is mano departament, tai iseina apie 6 dalykai is psichologijos specialybiniu. gal 2 semestru ir ne visai uzteks, bet jie turi ir vasaros sesija, kas taip pat yra neblogai. matai, man pradzioje uzskaite tik 64 kreditus, bet dabar pakeite i 94 ir dauguma dalyku transferinasi kaip tiesioginiai kursai, egzistuojantys PSU. ypac gerai, kai tas pas subject patenkina keleta major reikalavimu.
Bet vis tiek tau ne daug liko, ar ne Zajoba?:) greitai busi isimokslines pagal amerikietiskas tradicijas 8)
|
|
|
|
|
|
|
.::He who dies with the most toys, wins!::.
|
|
|
JoeG (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 204
|
|
|
|
|
labas, Audrey :D smagu kad tau gerai sekasi pradeti mokslus Usoj :wink: Trumpai: siuo metu truputi irgi jausiuosi dingusi is forumo, mat dalyvauju tarptautineje studentu vasaros stovykloje Rygoj. taigi - vizituoju nauja miesta, dairausi ap_link_ui ir gerai leidziu laika :)
mano USA reikalai truputi stoviniuoja, kadangi nelabai turiu laiko kazka daryti, bet kai tik grysiu, vel kibsiu i TOEFL. :( nors.kaip cia pasakius - galima sakyti, jog dabar praktikuojuosi kalbeti anglishkai - gerai, praktikos reikia :)
sekmes Audrey ir iki greito :moti:
|
|
|
|
|
|
|
In love with USA.
|
|
|