|
Ash tai va kap noriu - pabaigsiu viena magistr kursa Lietuvoje, pasiimti akademines ir vaziuoti mokintis magistro i UK, gauti ten laipsni, gryzti i Lietuva ir pasibaigti lietuvishkas magistro studijas.! Aisku, gal kazkiek butu problemu su pinigais (pragyvenimu UK), bet cia ta ideja man atrodo nebloga :) O i UK tikrai ne kazkokio super aukshto lygio ieshkodamas noriu stoti - man tikrai patinka mokintis ir Lt, nemanau, kad musu valstybelej zemas universitetu lygis, siaip, noriu pasiziureti, kaip viskas sukasi UK univeruose. Neneigiu, jeigu patiks, planuociau pasilikti studijuoti, dirbti ar gyventi ilgiau. Noriu taip sakant paivairinti gyvenima!. :) Esu buves puse metu Anglijoje, bet dirbau kaip arklys, ziurejau tik i pinigus ir niekas daugiau nerupejo arba tiesiog laiko nebuvo. Bandysiu shi rudeni istoti. Velnias, aisku, part-time_u butu gal kazkiek lengviau, galeciau daugiau dirbti, bet ilgiau uzsitestu. Aisku, suprantu, kad tas Full time_as Anglijos univeruose irgi juokingai mazai apkrautas, bet vis tik - tai magistranturos studijos, manau, kad daug laiko sugaishtama ir individualiam darbui, ne taip kaip Lt, kai xebra paskutine nakti padaro tyrima ir eina gintis tarpinio magistro darbelio :) Ish ties, kaip rashiau, reikia savu kailiu pajusti visa UK education sistemele, kad galeciau kazka kalbeti - gerai ten, blogai, diplomo svoriai ieshkant darbo ir tt, gal tikrai per daug cia mezhu, neturetu buti sunku i ta magistr ilisti :) Noro, shiek tiek svarioku, IELTS/TOEFL padoriu rezultatu ir nesnausti! :)
|