Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: IELTS
|
Vyciokas (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 28
|
|
Re: IELTS 4 Years, 7 Months ago
|
|
|
Ka manot apie Skotijos universitetus? Kuo ten skiriasi mokslas ir gyvenimas nuo Anglijos universitetu?
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
agnikee (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 17
|
|
Re: IELTS 4 Years, 6 Months ago
|
|
|
nu va laikiau ir as IELTS cia lietuvoj, british council ir jau turiu atsakyma- gavau overall band score 7 (writing 7, reading 6.5, speaking 7, listening 7). tai va galiu pasidalinti ispudziais. viska bendrai paemus tai siek tiek truko laiko, o ypac readingui, kuris beje man pasirode labai sunkus- tekstai l. ilgi, klausimai labai jau per ap_link_ui. listeningas normaliai gan, tik reikia labai greit reaguot ir zymetis viska ir jokiu budu nesiblaskyt niekur, patarimas- kai yra duotas laikas pasitikrinti atsakymus uz section, nedarykit to ir iskart skaitykit kitus klausimus. o speakingas gan paprasta viskas, mano atveju egzaminatore buvo lietuve ir mano manymu turejo zymiai prastesni akcenta nei mano:))) aisq jaudulys padare savo ir puikiai zinau savo klaidas ir pokalbio vietas del kuriu gavau 7. that_s it:) i_m one step to Liverpool uni already.))
|
|
|
|
|
|
|
agnikee (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
nu va laikiau ir as IELTS cia lietuvoj, british council ir jau turiu atsakyma- gavau overall band score 7 (writing 7, reading 6.5, speaking 7, listening 7). tai va galiu pasidalinti ispudziais. viska bendrai paemus tai siek tiek truko laiko, o ypac readingui, kuris beje man pasirode labai sunkus- tekstai l. ilgi, klausimai labai jau per ap_link_ui. listeningas normaliai gan, tik reikia labai greit reaguot ir zymetis viska ir jokiu budu nesiblaskyt niekur, patarimas- kai yra duotas laikas pasitikrinti atsakymus uz section, nedarykit to ir iskart skaitykit kitus klausimus. o speakingas gan paprasta viskas, mano atveju egzaminatore buvo lietuve ir mano manymu turejo zymiai prastesni akcenta nei mano:))) aisq jaudulys padare savo ir puikiai zinau savo klaidas ir pokalbio vietas del kuriu gavau 7. that_s it:) i_m one step to Liverpool uni already.))
|
|
|
|
|
|
|
bludija (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 182
|
|
|
|
|
nu sawnuole, ka bepridursi:) vienas klausimas: kodel pasirinkai buten ta univera?!?
|
|
|
|
|
|
|
You win some, you lose some. If you don_t play, you can_t win. EVER!
|
|
|
Bircia (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 307
|
|
|
|
Visiems besidomintiems studijomis UK. Zemelapyje nuroduti visi univerai, taigi rinkites pagal savo skoni. :wink: http://www.scit.wlv.ac.uk/ukinfo/uk.map.htmlVisiems sekmes!
|
|
|
|
|
|
|
Gyvenimas yra grazus!
|
|
|
agnikee (Aistruolis)
Fuksas
|
|
|
|
|
nu seip aisq jej buciau istojus i pvz lse taj buciau ji pasirinkus:)) viskas paprasta, pasirinkau geriausia i kuri istojau. dar istojau i viena londone (metropolitan), bet pastarasis nelabai ko vertas. seip liverpool uni labai neblogas skaitosi, vienas is tu senuju, taip vadinamu "redbrick" universities, ir management school kuriame vyks mano kursas pastatas atnaujintas tik pernai, tai gan malonu mokintis bus :P)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|