Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: IELTS
|
irmoshke (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 185
|
|
Re: IELTS 4 Years, 2 Months ago
|
|
|
Tiesa, dar noreciau paklausti ar rasant i ucas_a prasyma ten reikia rasyti jau angliskus balus ar galima ir lietuviskus? vat man irgi sitas klausimas labai rupi. ir jei reikia rasyti angliskus,kaip juos paversti?as baigus vidurine jau senokai,o tada dar ne visi egzaminai buvo laikyti valstybiniai - t.y. ne 100 balu sistemoj. Be to, jau turiu viena aukstaji, noriu cia stoti i magistrantura ir irgi nezinau, kaip daryti su turimu diplomu: t.y. kaip paversti balus i ju sistema, kad neprirasyciau nesamoniu? Please, jei kas zinot-pasida_link_it info :moti: :aciu:
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Oleg (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 80
|
|
a 4 Years ago
|
|
|
2 irmoshke,atsakymu i tavo paskutinius klausimus tikrai niekur nerasi,mano patarimas - rasyk,skambink visiems admissions services,klausk ju ar sutiktu nagrineti tavo application for MA
- Del IELTS
praeitais _meta_is gruodi laikiau IELTS British Council LT - gavau 7.0 balus,sias _meta_is isbuves Anglijoje jau 9 menesius nusprendziau stoti i geresni univera,laikiau vel IELTS londone pries 2 savaites - gavau 8.0!
Man tikrai pasirode kad Londone IELTS buvo vertinamas ne taip grieztai kaip Lietuvoj,nors dauguma egzaminatoriu buvo anglai/skotai - Lietuvoj tikejausi gauti 8,gavau 7,cia galvojau gausiu tik 6,gavau 8!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: IELTS 4 Years ago
|
|
|
Mors cia daugiau kalbama apie IELTS, as paklausiu apie TOEFL, plaese atsakykit :D Zadu sekancia savaite registruotis TOEFL(antradieni pasiimu is banko kreditine) bet nezinau, kaip su tuo univeru sarasu. Ar reikes ji pateikti jau registruojantis, ar laikant, ar dar kitu metu? dar nesu issirinkus univeru, tai bus problema, jei registruojantis paprasys nurodyti. Issklaidykit mano abejones, zmoguciai.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tai ka, cia nera laikiusiu TOEFL?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tai ka, cia nera laikiusiu TOEFL?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: IELTS 3 Years, 10 Months ago
|
|
|
praeita savaite laikiau ielts, gal kas dar turi klausimu? :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|