Re: Vairuotojo pažymejimas (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Vairuotojo pažymejimas
|
Edika (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 47
|
|
Re: Vairuotojo pažymejimas 2 Years, 8 Months ago
|
|
|
Ko cia putojies, uzdavei klausima ir jau seniai gavai atsakyma! O jei mes rasom ne i tema yra kas ir be taves musu postais pasirupins. :wink:
Egius, na jei pastebejai, kad gavau atsakyma. tai ko dar kišiesi. Susikurk nauja tema ir diskutuok.
|
|
|
|
|
|
|
Praejo ziema. Ir pavasaris praejo. Ateis ir praeis vasara. Paskui-ruduo. Galvoju: ir ko jie cia valkiojasi?
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Edika (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Ir aplamai aciu už atsakymus, jus buvote nelabai malonus. Ðituo forumu naudojausi pirma ir paskutini karta.
|
|
|
|
|
|
|
Praejo ziema. Ir pavasaris praejo. Ateis ir praeis vasara. Paskui-ruduo. Galvoju: ir ko jie cia valkiojasi?
|
|
|
Egius (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 606
|
|
|
|
|
Egius, na jei pastebejai, kad gavau atsakyma. tai ko dar kišiesi. Susikurk nauja tema ir diskutuok.
Neleidi kistis :) Kisuosi, nes jauciuos uzkalbintas ;) OK atsiprasau, kad pritersiau tavo taip ilgai kurta iskirtine ir issamia tema, "skubu" kurt savo tema kur duok Dieve leis kas nors prisiterst. Anyway nesiparink. P.S. Del menkniekiu isizeidzia tik kvaili zmones. Dar karta pasikartosiu, kazkam nepatinka mano mintys, ar kazkas ne i tema parasyta, trinkit issisiepe, man del to sirdies neskaudes.
|
|
|
|
|
|
|
Edika (Aistruolis)
Saviakas
|
|
|
|
|
Neleidi kistis :) Kisuosi, nes jauciuos uzkalbintas ;) OK atsiprasau, kad pritersiau tavo taip ilgai kurta iskirtine ir issamia tema, "skubu" kurt savo tema kur duok Dieve leis kas nors prisiterst. Anyway nesiparink. P.S. Del menkniekiu isizeidzia tik kvaili zmones. Dar karta pasikartosiu, kazkam nepatinka mano mintys, ar kazkas ne i tema parasyta, trinkit issisiepe, man del to sirdies neskaudes. Egi,tavo labai žemas intelekto lygis.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ar tiesa kad lietuviska kortele galioja 3metus in UK?
|
|
|
|
|
|
|
Egius (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 606
|