Re: Ruosiuosi vaziuoti su savo masina i UK (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Ruosiuosi vaziuoti su savo masina i UK
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
Re: Ruosiuosi vaziuoti su savo masina i UK 4 Years, 8 Months ago
|
|
|
Dar turiu varianta masina Prancuzijoj palikt jei tai imanoma ir su traukiniu uz 40 svaru., gal kas turit patirties siuo klausimu, kaip, kur ta masina det? Uoste didžiausios aiškteles, nemokamos. Aš manau, ne vienas atvažiuoja iki Kale, palieka mašina ir plaukia. Ir aš galvoju kita karta taip daryti.
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Egius (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 606
|
|
|
|
|
Man cia VBS informavo, kad traukiniu taip pat masinas is Prancuzijos i Anglija perveza, gal kas gali patvirtint arba paneigt?
|
|
|
|
|
|
|
AntAnas (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1784
|
|
|
|
|
Taip, bet mokesi daugiau, nei laivu.
|
|
|
|
|
|
|
Antanas, laisvo oro direktorius
|
|
|
janna (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1133
|
|
|
|
|
labas, gal kas zinot kiek uk numeriai kainuoja. tipo- vardiniai, ir kiek lt? perku mazda mx5., noriu numeriu- " BARBIE"
|
|
|
|
|
|
|
YR moNEY-2 MY poCKet! Breaking the limits- it_s what the LIFE abouts anyways miss J.
|
|
|
swat (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 43
|
|
|
|
labas, gal kas zinot kiek uk numeriai kainuoja. tipo- vardiniai, ir kiek lt? Jana,LT vardinis numeris kainuoja 4000 lt. http://www.regitra.lt/registravimas/index.htm Tai tiek. :wink:
|
|
|
|
|
|
|
nerijus (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 34
|
|
|
|
|
aciu uz atsakimus tai va islekiu jau as balandzio 25diena manes ten lauks draugai manau jai viskas ciki su mano BMW bus jai nepaves bet toki modelei neturetu pavesti tai yvaziuosiu gerai ir sekmingai ruosiosi tvarkingai apsirengti gal bus viskas ok?nors man 25_meta_i bet neatrodau kaip ailinis pacanokas kuris lekia dirbt .vaziuju pas tipo drauge ji turi darbo viza ji ten dirba ir as tipo jos boifriendas ji mane atvazius pasitikti manau kad turetu buti viskas ciki .jai galit parasikit kaip ten tokiom situacijom buna kaip vaziuoji pas savo mergina aplankiti ja ir su ja pasimatyti.aciu uz ats ir visiem sekmes kas ruosiasi siekti UK :) :!: :!:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|