Re: Noriu pirkti masina (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Noriu pirkti masina
|
ramashka (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 106
|
|
Re: Noriu pirkti masina 3 Years, 8 Months ago
|
|
|
naujai atvaziuojantiems noreciau patarti lietuvoje is policijos ishsiimti arba gabus gali patys nusipieshti,dokumenta,kuris pasako,kad lietuvoje nesate tureje avariju ir tt,zinoma turi buti patvirtintas notaro.Turint sita popiereli,draudimo kaina sumazeja iki puses kainos.Praktishkai ishbandytas dalykas :)
|
|
|
|
|
|
|
SHIT HAPPENS.and very often!.never give up!
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
Re: Noriu pirkti masina 3 Years, 2 Months ago
|
|
|
Tikrai nesamoningi draudimai. Nesupranu kaip visuomene taikstosi. Kur tiek babkiu padeda? Ar cia tokios machinacijos vyksta ar paprastu mirtinguju saskaita brangiu mašinu remonta kažkas daro?
Kur teisybe?
O šiaip, gal žinot kaip sužinot kokia mašina išsirinkt, kad butu mažiausi mokesciai ir ekonomiškiausia per kura ir remontus? Va šiokia tokia duombaze apie kura ir co2 emisija yra. Bet tai per mažai duomenu.
|
|
|
|
|
|
|
\"I want to know God\'s thoughts; the rest are details\", Einstein
|
|
|
wukas (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 263
|
|
|
|
utis kiek as esu girdejes, tai draudimai anglijos tikrai pliuse nesedejo. Ir neseniai net kainos siek tiek pakylo, kad kaip nors kompensuoti minusus. O del pigiausios draudimui, tai modelis buna priskirtas draudimo grupei, pasidomek. Va aprasimai modeliu ir ten yra insurance group nurodytas prie kiekvienos http://www.parkers.co.uk/choosing/?frommenu=true
|
|
|
|
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
|
|
|
|
|
nesamone,kiek laiko visas kompanijas isieskojau online insuranse kainos nerealios,pigiausia radau 890 svarainiu,po to girdejau,kad tesco pigiai, paskambinau padariau quote ir pareiske,kad apie 600.po to bandziau Sainsburio atseit turint Nectar card susitaupo kazkiek.bet paskaiciavus buvo pigiau nei Tesco,bet va apmokejimas tik kortele,Turiu Solo kortele,tad savaime aisku,kad tokia netiko, supykus nuejau i savo Natwest banka ir isreziau,kad su tokia s * kortele negaliu nusipirkt insuranco,o ta man sako pabandyk musu banko insuranca,,, dave nemokama tel. numeri , nuvede pas sekretarka i kabineta(jos tada nebuvo) tai liepe paciai ir susiskambinti,,,,kai pasake kaina- apakau:) skaiciuokite patys- 12 menesiui issimoketinai moku po 41 svaraini,,, neturiu nei 25 metu, nei jokios patirties UK.po metu dar atpigs jei naudosiuos ju paslaugomis.tai ir mano kortele tinka ir viskas ciki, net nesijaucia kai is saskaitos nusiraso tie pinigeliai.Bent jau cia mano atvejas :) Patikekit kie isbandziau, kiek issieskojau ir per visokiausiaas tik merginu insurance kompanijas islandziojau (mat cia uk merginoms pigiau :).)Tai va-dabar benzui isleidziu daugiau pinigeliu per menesi nei draudimui.Na aisku jei imsite neissimoketinai mokesite dar maziau :)nerealu man buvo, jokiu pradiniu inasu,patipasirinkau data,kada nuskaitys pinigus( algai gavus)
|
|
|
|
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
|
|
|
|
|
Irmoske, uz 650 svarainiu 94 metu ratai? :roll: pas mus keliuose pilna stovi 95 metu uz 300,,,aisku ziurint koks stovis.nors savaja gelda 95 mokejau 595,bet jokiu rudziu-nieko,priziureta kaip nezinau kas.mat moteris savininke buvo ir ji tik viena- as antroji.siaip aukcione pirkit masinas,,,nerealiu pasitaiko
|
|
|
|
|
|
|
Higis (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 272
|
|
Re: Noriu pirkti masina 3 Years ago
|
|
|
.pakeitus darba ir gyv. vieta reikia prenesti draudimo kompanijai.na as taip ir padariau, nes megstu kai pas mane visi dokai tvarkingi.vien del to kad patapau hgv vairuotoju, papildomai teko primoketi £150 prie jau galiojancio poliso, o uz gyv. vietos pakeitima-£20. plesia gaidziai nerealiai P.S. padarius avarija, jei nebutum pateikes nauju duomenu, draudimas atsisakytu apmoketi.gaunasi uzburtas ratas:x
|
|
|
|
|
|
|
Ne piena geres, ne nuo pieno ir mirsi :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|