Re: Greicio viršyjimas. :( (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Greicio viršyjimas. :(
|
Dailin (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 67
|
|
Re: Greicio viršyjimas. :( 1 Year, 4 Months ago
|
|
|
Blin, pašove Kente iš mobilios kameros, apribojimas 30 mph, o važiavau 40 mph. Atsiunte baudos kvita - 60 svaru ir 3 taškai. Ir prierašas - jeigu teises ne angliškos (kažkaip neprisiruošiau pasikeist, nes dar metu nera kaip cia gyvenu), baudos moket taip negalima, o butina dalyvauti tesime. Taigi, klausimas - kam jau teko susidurt su tokiu dalyku ir kokia teismas paskiria bauda? T.y. - kaip viskas vyksta tame posedyje ir kiek padidina bauda? :cry:
Aciu už bet kokia pagalba. As turejau ta beda ejau i teisam baudu tasku neskyre tik bauda sumokejau, teisme vietoje, ale neduok Dieve niekam to ne_link_eciau :oops:
|
|
|
|
|
|
|
O gera juk tiketi, kad ir gyvenimo diena gražiausia, ir kelio gabalas ispudingiausias prieky.Kad ten ir mano lobiai užkasti ir darbas mano pats didžiausias vis dar prieky, vis dar ateity.net pats didžiausias mano džiaugsmas
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
shirile (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 124
|
|
Re: Greicio viršyjimas... :( 1 Year, 4 Months ago
|
|
|
kenciu del silpnybes lekti greitai.cia kaip liga.bauduoja mane daznai :lol: :lol:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ats:Greicio viršyjimas... :( 10 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Sveiki tautieciai, senoka tema bet aktuali. Zodziu uzsiroviau ant tokio kelio viena kasdiena is darbo bevazinejant. draugelis sako cia ne kamera, tik siaip traffica ziuri, nu sakau ne kamera tai nekama.. nu ir ka.. pradejo eiti lapukai.. october 23rd - 10mph virsyta. siand gaunu dar viena laiska. october 24th - 16mph virsyta.. zodziu nuotaikele tragiska, nes be teisiu kaip be ranku ir be koju. tai dar klausimas, tai ar gali man tu balu uzmest ant EU teisiu? nzn, sakiau gal dar zmonai sita paskutini lapeli uzkabinsiu, jos varda irasyciau.. kaip sakot?
|
|
|
|
|
|
|
ATA (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 723
|
|
|
|
|
Trumpai aiskiai- gyveni cia, registruotas cia, draudimas cia, teises kad ir kokios, bet su bausme teks taikytis cia... Parasyti kad zmona vairavus galetum: jei kamera tikrai lieva ir isitikines kad jin nesumuzins ka/kaip sneketi, dejuot kad netycia ir tt.... jei nerasinetum sitokiu klausimu forumuose... Nes uz tokias gudrybes laaabai piktai nubaust gali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nu bet kaip del tu balu? bauda susimoket tai cia savaime suprantama.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beje, tai vyko pries 2 men, ka as 'zinau', gal ir zmona juk vairavo. mes masinom kas diena keiciames.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|