Re: Greicio viršyjimas... :( (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Greicio viršyjimas... :(
|
ATA (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 700
|
|
Re: Greicio viršyjimas... :( 1 Year, 10 Months ago
|
|
|
Kas liecia vairavimo ir teisiu, kol teises nepakeistos yra daug dalyku del insurance_u, kai pasikeiti su tavim gali sneketi savais baudais ir tasku keliais, bet kadangi gyveni cia- taip kad finansine bauda jie gali pritaikyt tokia pat kokia su angliskom gautum
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
{SH@RP} (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 8
|
|
Re: Greicio viršyjimas... :( 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
standartine bauda man atrodo yra min 60 svr ir 3 balai kiek su vietiniais kalbejau. man uz 15 myliu dave 60 svr ir 3 balus taip pat.
|
|
|
|
|
|
|
{SH@RP} (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 8
|
|
Re: Greicio viršyjimas... :( 1 Year, 8 Months ago
|
|
|
gavau saukima i teisma bet labai jau velokai ji atsiunte. apie rugsejo viduri nusizengimas buvo taigi balandi berods. nuejau ., sako duodam tau 4 balus ir 100svr bauda. na as leptelejau, laiske buvo tik 3 balai ir 60 svr bauda pasakyta, buciau sumokejes bet negalejau siusti teisiu nes lietuviskos. nu krc esme tokia kad jie isklause ir pasitikrine kokia nuobauda buvo laiske dave 60svr ir 3 balus. del balu esu girdejes kad jie negali ju uzdet ne ant uk teisiu, taciau teisejai keistaikalbejo tarpusavy teisme. met pries mane buvo lenkas ir kiek supratau irgi gavo balu uz kazka. taigi jie tarpusavy sake kad "darom kaip praeitam" na 1 zodziu kaip suprantu pradejo deti baudas uzsienietiskom teisem taip pat. gal kokia mini duomenu baze salia uk nelaimeliu uzsienietiskiems nuzizengejams sukurta jau yra nzn. o Naujausia naujiena tai kad pries 3 dienas vel mobilke nusove , 15 myliu virsyta. nu krc per puse 6 balai galima sakyt :(
|
|
|
|
|
|
|
Kirkof2 (Aistruolis)
Spammeris
Žinutės: 186
|
|
Re: Greicio viršyjimas... :( 1 Year, 3 Months ago
|
|
|
o jei teises rusiskos bet gamintos kinijoje ?
|
|
|
|
|
|
|
parasas bus pakeistas veliau.
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
|
|
Re: Greicio viršyjimas... :( 1 Year, 3 Months ago
|
|
|
claudia, nereikia butent extra 10 myliu. 3 taskus gavau ir 60 svarainiu mokejau uz 36mylias, kur buvo ribojama iki 30
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Visiems 1 Year, 1 Month ago
|
|
|
Su greicio virsijimais reiketu labai atsargiai:(((((geriausia butu turet GPS jis tiksliai parodo kur stovi kameros(stacionarios) su mobilke jau truputi prasciau.O siaip tai as is praktikos jums visiems noriu pasakyti visada su savim turet visus dokumentus t.yra teises.draudimas,moto zodziu kuo daugiau apie masina:))))).As jau cia 5 _meta_i dirbu su VANU ir jokiu baudu nemokejau tik visa laika perspejimai zodiniai
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|