Re: Pasidalinkime anekdotais (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Pasidalinkime anekdotais
|
fixer (Lankytojas)
Platininis
Žinutės: 356
|
|
Re: Pasidalinkime anekdotais 3 Years, 11 Months ago
|
|
|
Stovi du vaikinai prie spermos banko.Cia prie ju prieina blondine.Vaikinai klausia,tai ka, gal ir tu atejai spermos priduoti?Mmhh,_link_teli blondine. Vyriskis laukia lifto laiptineje,kurioje tamsu nes nedega lempos.Atvaziuoja liftas,kuriame irgi nieko nematyti,nes kazkas isdauze lempas.Pries liftui uzsidarant,i ji dar speja ilekti mergina.Staiga liftas uzstringa.Mergina baisiai persigandusiu balsu taria "dede jeigu jus man nieko nedarysite,tada as jus pamylesiu oraliniu budu".Vyriskis zinoma sutinka,ir po profesionaliai atlikto akto,palaimoje atsislieja i lifto siena.Vel pasigirsta merginos balsas,prasantis pridegti cigarete.Viriskis prikises zieptuveli merginai prie veido,pasibaisejes surinka "dukryte,tu jau rukai".
|
|
|
|
|
|
|
Siuo metu besiblaskantis tarp dvieju poru krutu.
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
jlingyte (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 183
|
|
|
|
|
:lol: TAS KALEDINIS TAI GERAS :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Wild_Man (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 222
|
|
|
|
|
Citatos is mokiniu rasineliu
"Burai savo trobose kartu su gyvuliais laike vistas ir net zmones"
"Gyventi, galima sakyti, jam nelabai sekesi, todel, galima sakyti,jis mire"
"Sis pasisakymas nesulauks pritarimo, ypac mano tarpe"
"Paukscius reikia globoti: vasara jie padeda sodininkams ir darzininkams lesti vabzdzius"
"Autorius puikiai supranta, kad atbulas valstietis negali ilgai dirbti"
"Antanas Vienuolis buvo garsus todel, kad gime prie Sventosios"
"Vasara as atostogauju ir kitokius darbus dirbu"
"Afrikoje daug krokodilu ir kitokiu dideliu gyvaciu"
"Asilas nusizvenge, parodydamas savo arkliskus dantis"
"As mokausi devintoje klaseje, todel labai megstu piesti"
"Musu klase krepsini pralaimejo del to, kad musu aukstaugiai yra mazi"
"Cvirkos plaukai budavo nesusukuoti ir visa laika juokdavosi"
"Pavasari kaimieciai seja miezius, avizas ir kitus kukuruzus"
"Stai ir prasidejo pamoka, kurios visi taip nekantriai bijojo"
"Baiges pradine mokykla, Donelaitis buvo paskirtas Tolminkiemio klebonu"
"Prickus buvo tvirtai pritvirtintas prie dvaro"
"Vasara reikia laiku nupjauti javus, uogas, grybus, kad ziema nebutu nuobodu nuobodziauti"
"Mes miegojom, bet mums nesimiegojo"
"Kai kurios bezdziones medziuose kaba aukstyn galva"
"Zemaite su baudziauninku vaikais santykiaudavo per tvora"
"Per sienapjute skambedavo dainos, suristos su sieno pjovimu"
"Sienapjutes dainose apdainuojami mergeles ir greblio santykiai"
"Jeigu Veronika perkeltume i dabartines salygas, jai butu nereikeje zudytis ir ji dar gautu pasalpa"
"Kovos lauke girdejosi numireliu sauksmai ir dejones"
"Suo lojo nezmonisku balsu"
|
|
|
|
|
|
|
If you don_t like oral sex than keep your mouth shut!
|
|
|
ramashka (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 106
|
|
|
|
|
Vaikinas bando prisikalbinti mergina seksui. -Ne,niekada. -Bet kodel? -Tam yra trys priezastys: 1.Ash dar nekalta 2.Man mama neleistu. 3.Po sekso man visada skauda galva
Vienas neatsargus judesys ir tu jau tevas
Beldimas i duris ir klausimas: -Ar cia homoseksualistai gyvena? Vyrishkas balsas ish buto atsako: -Nezinau.Tuoj paklausiu zmona.Petrai! Ar cia gyvena homoseksualistai?
Biblija moko myleti ap_link_inius,o Kama-Sutra paaishkina kap
-Vardas? -ABU DALA SARAFI -Sex? -Keturis kartus per savaite -Ne,nenvyras ar moteris? -vyras,moteris,kartais ir kupranugaris.
|
|
|
|
|
|
|
SHIT HAPPENS.and very often!.never give up!
|
|
|
Wild_Man (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 222
|
|
|
|
|
Draudiminis ivykis
Tai pranešimas apie nelaiminga atsitikima, atsitikusi vienam murininkui Anglijoje. Gerbiamas pone, Jus prašete daugiau informacijos apie nelaiminga atsitikima. Kaip jo priežasti aš pranešiau netinkama veiksmu suplanavima. Jus prašete tikslesnio apibudinimo, manau, žemiau pateiktu detaliu užteks. Aš esu murininkas. Nelaimingo atsitikimo diena aš dirbau vienas ant naujo šešiu aukštu pastato stogo. Pabaiges darba, pamaciau, jog liko plytu, kurios svere, kaip veliau buvo nustatyta, 500 svaru. Nutariau plytas nuleisti statine gerves, kuri buvo pritvirtinta prie pastato sienos šeštame aukšte, pagalba. Pritvirtines virve apacioje, aš užlipau ant stogo, perkeliau statine per stogo krašta ir sukroviau i ja plytas. Nulipes žemyn atrišau virve, tvirtai i ja isikibes – taip norejau užtikrinti, kad plytos nusileistu pamažu. Mano pranešimo apie nelaiminga atsitikima 11 punkte galite matyti, kad mano svoris – 135 svarai. Stipriai nustebintas staigaus truktelejimo nuo žemes, aš pameciau sveika prota ir užmiršau paleisti virve. Nereikia sakyti, jog dideliu greiciu kilau i viršu, netoli trecio aukšto sutikau statine, kuri leidosi žemyn tokiu pat ispudingu greiciu. Tai paaiškina skilusia kaukole, smulkius idreskimus ir lužusi raktikauli, paminetus 3 pranešimo apie nelaiminga atsitikima punkte. Nedaug suletejes aš toliau kilau i viršu nesustodamas, kol mano dešiniosios rankos pirštai atsidure gerves mechanizme. Laimei, aš atgavau šalta prota ir nepaisydamas veriancio skausmo sugebejau išsilaikyti isikibes virves. Maždaug tuo paciu metu statine su plytomis atsitrenke i žeme ir iškrito statines dugnas. Dabar, be plytu, statine svere maždaug 50 svaru. Velgi reiketu prisiminti mano svori. Kaip jau galejote suprasti, aš pradejau gana greitai kristi žemyn. Priartejes prie trecio aukšto, aš sutikau kylancia statine. Ðio susitikimo pasekme – sulaužytos abi kulkšnys, išmušti dantys ir sunkus koju ir apatines kuno dalies sužeidimai. Èia man pradejo labiau sektis – susidurimas su statine pristabde mane pakankamai, kad nukrites ant plytu kruvos susilaužiau tik tris stuburo slankstelius. Turiu su gailesciu pranešti, kad guledamas ant plytu kruvos, kesdamas dideli skausma ir negaledamas pajudeti aš praradau savo kuno kontrole ir paleidau virve. Guledamas galejau matyti, kaip tušcia statine pradeda savo kelione atgal ant manes. Tai paaiškina abi sulaužytas kojas.
|
|
|
|
|
|
|
If you don_t like oral sex than keep your mouth shut!
|
|
|
ramashka (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 106
|
|
|
|
|
MOTERYS
PAVADINIMAS:Moteris SIMBOLIS:Fm ISHRADEJAS:Adomas ATOMINE MASE:60kg.,taip pat pasitaiko nestandartiniu nuo 40kg. iki 250kg. POPULIACIJA:Labai plati FIZINES SAVYBES:Tirpsta nuo tam tikro poveikio.Savarankishkai uzverda ir be ishorionio poveikio pati atshala.Ishplitimo koeficientas padideja su _meta_is.Pa_link_sta suspaudus atitinkamose vietose. CHEMINES SAVYBES:Labai gerai suderinta su auksu,sidabru,platina ir kitais tauriais _meta_lais.Ryja brangiai kainuojancius daiktus dideliais kiekiais.Gali netiketai sprogti.Greitai prisipildo etilo spiritu.Aktyvumas priklauso nuo paros laikotarpio. NAUDOJIMAS:Placiai naudojama papuoshimo tikslams,ypac sportinese mashinose.Labai efektyvi tvarkymo ir plovimo priemone.Padeda atsipalaiduoti ir nuimti stresa. KOKYBES REAKCIJA:Igauna zalia spalva jei shalia atsiranda geresnes kokybes atstove. SAUGUMO PRIEMONES:Papuolusi i nepatyrusias rankas kelia rimta pavoju.Draudziama tureti daugiau nei viena eksemplioriu.Taciau galima tureti ir daugiau.bet laikyti patartina kiek galima toliau viena nuo kitos,tokiu budu jos nebendradarbiaus priesh jus tarpusavy.
|
|
|
|
|
|
|
SHIT HAPPENS.and very often!.never give up!
|
|
|
|
|
|
|
|
|