Re: Pasidalinkime anekdotais (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Pasidalinkime anekdotais
|
ramashka (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 106
|
|
Re: Pasidalinkime anekdotais 3 Years, 12 Months ago
|
|
|
Zmona atostogaudama skambina vyrui i namus: -Kaip mano katinas? -Pastipo. -Siaubas!Nejaugi negalejai kaip nors shvelniau man tai praneshti?Pavyzdziui sedejo jis ant stogo,netycia nukrito ir zuvo.Supratai? -Pilnai. -O kaip mano mama? -Sedejo ant stogo.
Ciukcia sako savo zmonai: -O kodel apie mus kalba,kad mes va tokie(ir pabeldzia i stala) Zmona:-Beldzia Ciukcia: -Sedek ash pats atidarysiu
-Gydytojas pas mane skleroze -Ir seniai pas jus tai? -Kas?
|
|
|
|
|
|
|
SHIT HAPPENS.and very often!.never give up!
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
jlingyte (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 183
|
|
Re: Pasidalinkime anekdotais 3 Years, 12 Months ago
|
|
|
:P nieko. kas kokiu anglisku zinot?
as tai neikertu ju(t.y anglu) to bajerio, "why did the chiken cross the road?". :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Lukis (Aistruolis)
Naujokas
Žinutės: 25
|
|
Re: Pasidalinkime anekdotais 3 Years, 11 Months ago
|
|
|
Vakaras. Gatve. Stovi mergina. Kažko laukia. Gal vaikino. Pro šali eina velyvas praeivis. Prie merginos stabteli ir paklausia: - Sakykit, gal žinote, kiek dabar valandu? - 20 baksu.
Atvažiavo i Klaipeda "sibiriakas" katinas. Visas pukuotas, gražus. Supuole visos miesto kates pasižiureti i nauja meiluži. Katinas išdidžiai vaikšto , renkasi sau partnere. Surado viena, nusivede i rusi. Praeina 1 valanda, 2, 3. Po 3 valandu kate išeina visa suprakaitavusi, nukamuota, visos kates supuola klausineti: -Na kaip, ar gerai pamylejo ?! Kate: -Isivaizduojat mergaites, jis viena valanda, dvi, tris valandas. pasakojo kaip sibire kiaušius nušalo!
Pasigavo žmogelis auksine žuvele. Na, aišku, žuvele, kaip visada, pasiule žmogeliui išpildyti tris norus. Tas ir sako: - Pirma, padaryk, kad aš buciau milijonieriumi. Antra, padaryk, kad tureciau didelius didelius rumus. Ir trecia, padaryk, kad aš visada baigciau kartu su žmona. - Gerai, - sako žuvele, - eik namo, viskas jau padaryta. Parejo žmogelis namo. Kita diena vel prie ežero. Vel pagauna žuvele ir sako jai, piktai piktai taip: - Padaryk, kad paskutinis mano sakytas noras negaliotu! Greit padaryk! - O kodel? - O todel, kad vakar, kai tave paleidau, dar eidamas namo pajutau, kad baigineju, paskui dar karta - kai užejau i kavine, paskui - kai ejau vel cia taves gaudyti. Ir jei neatšauksi to mano noro, tai tuoj dar karta baigsiu!
|
|
|
|
|
|
|
KaLNaZ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1534
|
|
|
|
|
Vakaras. Gatve. Stovi mergina. Kažko laukia. Gal vaikino. Pro šali eina velyvas praeivis. Prie merginos stabteli ir paklausia: - Sakykit, gal žinote, kiek dabar valandu? - 20 baksu. O cia rimtas bajeris siaip. Tootingo common_e pastoviai merginu stovi, kurios uz dvacoka i mikrofona sneka :).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 412
|
|
|
|
|
Valstybiu vadovu susitikime prezidentas Vladimiras Putinas puikia vokieciu kalba kazka pasakojo kancleriui Shroderiui. Kancleris jo klausesi labai idemiai karts nuo karto vis pakeldamas i virshu rankas ir pateikdamas savo asmeninius dokumentus.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vaziuoja du narkomanai mashina. -Vasia,mociute per gatve eina.Stabdyk!Eh,gaila mociutes. -Vasia dviratininkas!Suk!Eh grazus buvo dviratis. -Vasia,sunkvezimis!Na stabdyk pagaliau! -Atsiknisk Petrai,taigi tu uz vairo.
Sedi du kalinai.Vienas sako kitam: -Nekrapshtyk nosies,tai blogas zenklas.Tu cia tipo krapshtai nosi,o laisvej kiti tavo zmona myli. Tas ir atsako: -Tegul myli,svarbu,kad ji nosies nekrapshtytu
Sedi du narkomanai ant upes kranto,normaliai paruke. pribega policininkas: -Klaysykit,cia paskenduolis nepraplauke? -Ne nepraplauke Policininkas nubega toliau. O cia tiesiog jiems prie koju priplaukia ir paskenduolis. Vienas ji koja stumia ir sako: -Plauk ish cia,mes tave jau atmazinom.
TRYS VYRISHKO GIRTUMO STADIJOS:
1.ISHTRAUKEI ,NUSISHLAPINAI ,PAMIRSHAI NUPURTYT 2.NUSISHLAPINAI ,NUPURTEI ,PAMIRSHAI ISHTRAUKTI 3.ISHTRAUKEI ,NUPURTEI ,PAMIRSHAI NUSISHLAPINTI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|