Re: Apie gyvunus.. (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Apie gyvunus..
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
|
|
Re: Apie gyvunus.. 3 Years, 5 Months ago
|
|
|
Errika, ne Londone :(, gyvenu Bournemouth,bet i Londona uzsukam pasisveciuot kartais, o jei iki rugpjucio suspesiu susitvarkyt draudima, tai pati atvaziuociau su masina pasiimt.butu miela nors trumpam pasidziaugt.islepintume :) Osia,o gal zinai kiek tiksliai laiko karantine?Del savo "dukrytes" pinigu negaileciau :) tik va gaila kankint,jei ilgai laikys karantine :( ir 20-30 svaru is Loot"o ilgaplaukiai katinai?nes man dar nevisokie tinka :)
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Errika (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 113
|
|
|
|
|
Errika, ne Londone :(, gyvenu Bournemouth,bet i Londona uzsukam pasisveciuot kartais, o jei iki rugpjucio suspesiu susitvarkyt draudima, tai pati atvaziuociau su masina pasiimt.butu miela nors trumpam pasidziaugt.islepintume :) Osia,o gal zinai kiek tiksliai laiko karantine?Del savo "dukrytes" pinigu negaileciau :) tik va gaila kankint,jei ilgai laikys karantine :( ir 20-30 svaru is Loot"o ilgaplaukiai katinai?nes man dar nevisokie tinka :)
butu tukrai fainai jei galetumete paglobot mano maziuka :) o del islepinimo tai jis jau ir taip islepintas nemazai :lol:
|
|
|
|
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
Erika turesiu omeny,nes rugpjutis dar tolokai,pasizimejau ,kad nepamirsciau, susisieksiu per ICQ
|
|
|
|
|
|
|
frosta (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 9
|
|
|
|
|
Sveiki ;) o as vaziuoju vasara i Lt ,tai noriu vezly parsivezti :) tai negi tiek bus problemu su vezliu kaip su suniu ar katinu :?: o gal isidesiu i rankine kaip zaisla :D gal nepagaus? Juk jis nejudrus visai :D
|
|
|
|
|
|
|
As ne aukso puodas ,kad mane visi myletu :)
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
bet is rankines atvaziavus cia issitrauksi dar labiau nejudresni :D :P
|
|
|
|
|
|
|
frosta (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 9
|
|
|
|
|
bet is rankines atvaziavus cia issitrauksi dar labiau nejudresni :D :P :lol: :lol: :shock: negasdink :lol: rimtai nuzurdyti juk galiu gyvuneli :?
|
|
|
|
|
|
|
As ne aukso puodas ,kad mane visi myletu :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|