Re: Apie gyvunus.. (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Apie gyvunus..
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
|
|
Re: Apie gyvunus.. 3 Years ago
|
|
|
sorry moderatoriams,kad kartojuos,nes cia tas PC kazkokias nesamones daro. :aciu: Ot man darbo pridare :(ryt teks visa masina valyt.nes mat mano kicka retai vazinejas-tai apveme visa gala ir sedyne :(.Aciu,kad skaitet.nors issiliet cia galima :(
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
|
|
|
|
|
_link_ime tavo kiculkai pasveikti,tikiuosi viskas baigsis gerai ir per pinigine labai nenuskausmins.Su tais augintiniais tai kaip su vaikais.Mano sunis irgi pries pora metu buvo pradejus kreivai kazkaip kojas metyt begiodama.Nuveziau i PDSA sako pas ja igimtas klubo isnirimas,kas yra budinga sios veislems sunims.Labai issigandau,bet pasirodo nieko (tpu tpu tpu).Nu biski sleivoja begdama,bet dzin.
|
|
|
|
|
|
|
su kuo susidesi,taip tau ir reikia
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
niu per kisene nelabai muse,,,padare nuotraukas, palaike uzdare 3 dienas,atseit stebejo kaip mano kiculka eina i tualeta ir sumokejau 177, su kapeikom.dave tableciu vidurius minkstinanciu iki kito appoitmento-tai bus gruodzio 9 d.nieko jam ten nepadare, kaip klysius taip klysius.o dar va po keliu dienu pastebejau,kad priekine koja is vidines puses apskusta be plauku :?: taip ir nesupratau is kur taip ir kada .Labai man cia idomu pasidare.ka ten su tuo mano katineliu veike?kita apoitmenta vel jauciu reiks palikt :( ir jei vel mokesiu taip.tada jau per daug bus.
|
|
|
|
|
|
|
bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
|
|
|
|
|
gal dare ex ray,tai leido vaistus,todel nuskuto,mano suniui irgi taip buvo.uzdare irgi laike bet tik viena diena,ryte nuveziau,o po pietu ayidave.irgi tokia nesva buvo.kazkokiom kreivom akim ziurejo,rodes savu nepazysta.na bet po to jokiu problemu nebuvo.nenoreciau kad vel ja taip man kankintu.tikuosi tavo ligoniukas pasveiks ir viskas bus liux.
|
|
|
|
|
|
|
su kuo susidesi,taip tau ir reikia
|
|
|
kikas (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 102
|
|
|
|
|
niu per kisene nelabai muse,,,padare nuotraukas, palaike uzdare 3 dienas,atseit stebejo kaip mano kiculka eina i tualeta ir sumokejau 177, su kapeikom. ir jei vel mokesiu taip.tada jau per daug bus. Gal butu pigiau jei apdraustum savo kate? Daug žmoniu cia taip daro, nes kitaip neimanomos kainos. Nors aš nežinau pigiausio "pet insurance" varianto, bet pigiau nei moketi pilnas kainas. Arba susirask koki žmogu kuris ant pašalpu ir tegul nuneša tavo kate gydyti, niekas ten neišsiaiškins kieno ta kate.
|
|
|
|
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
tai,kad as cia pazystamu neturiu :( va viena lietuve sutikau su vaiku,kuri cia jau 11 metu ir viskas.nors ji ant pasalpu sedi :oops: ji ir savo kates i PDSA nesioja,ir as ten lankiausi.manau,kad atpazintu is tokios pat storyyyy,nes kai pirma buvau PDSA tai subego 4 ziuret veterinares :)),bet gydyt neturi teises :(o del insuranco tai ir po sio atvejo apie tai pagalvojau.dar sakiau reik padaryt pasa.jei kas i Lietuvele skris mano kicka.o kad geretu-tai ne nesimato :((kai su mazu vaiku.uzkelk-nukelk nuo lovos.idomiai pradejo kviesti mus miauksedama pries einant i tualeta-atseit,kad ateitume,,,jei nekreipiam demesio tai ir neina-kencia.tokiu bajeriu dar neteko matyt.turbut priprato,nes kiekvienasyk kai eina i tulika po to reik ismaudyt arba laiku nukelt nuo dezes.nes kai israse tuos vidurius minkstinancius tabletes.tai galit isivaizduot.uzvakar gryzau is darbo.tai katinelis net nesugebejes iki dezes nueit :(visas butas rudom letenelem ismindziotas:)nepavydziu niekam tokio likimo :( kvietem argency, kad baldus isplautu-tai dar per kisene :(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|