Re: Apie gyvunus.. (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Apie gyvunus..
|
bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
|
|
Re: Apie gyvunus.. 2 Years ago
|
|
|
:cry: :cry: :cry: :cry:
|
|
|
|
|
|
|
su kuo susidesi,taip tau ir reikia
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
|
|
|
|
|
ko liudi bitute?
|
|
|
|
|
|
|
bite (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
mano fibi nera,pirmadieni palikau ja pas veterinara,antradieni paskambino ryte kad atvaziuociau pasiimti.taip apsidziaugiau,pasirodo per anksti.uz desimt minuciu paskambino kad jos nera.sustojo sirdis.pirmadieni parsidejo dusulio priepuolis ir vet galvojo kad jau pagerejo.deje.jai tebuvo penki _meta_i.praradau savo istikimiausia drauga,kompanjona.namuose taip tuscia ir tylu.ji visada sekiodavo man is paskos,negaliu apsisprasti su mintimi kad niekada nepaglostysiu jos ir nejausiu silto kvepavimo. ir nepradekite man aiskinti visi tie,kurie galvoja,kas cia tokio.taip,buna blogiau-zmones suserga ir mirsta.bet man tai dabar ne paguoda.as turiu isgyventi visa tai savaip.aciu kad iskalusete,anyway.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
o as bitute tave pilnai suprantu :(, juk buvo toks pat seimos narys :(va po mano katinelio dingimo praejo trys su puse menesio ir vis dar su asarom ziuriu i kaimynu kate (ji pas mus kiekviena ryta ir vakara ateina-nes duodam maisto,kartais pernakvoja pas mus).taip pripratau prie katinu,kad neisivaizduoju gyvenimo be ju,,,,va kita savaitele vaziuoisiu i Londona ieskoti kaciuko,nes ten didesnis pasirinkimas nei cia (cia kasdien laikrasty gali rasti vos du skelbimus kad parduodamas kaciukas-maziausia kaina 250 :(.).o kita kaciuka jau uzsisakiau Lietuvoje,,,Lietuviskas kaciukas labai brangus, teks pakloti pora algu,tai jau dabar pradejau taupyti.tai va, bitute laikykis, zinau kaip skaudu,,,kai vazinejom i RSPSA ir visokias Cat protection ieskodami savojo-ir kai gaudavau atsakyma, gad jie negavo tokio katino kaip atrode musiskis, maniskis vietoj liedavo asaras :( pirma karta savo gyvenime maciau kaip vyras verkia krokodilo asaromis :).tai va, bandom dabar buvusi pakeisti kitu .
|
|
|
|
|
|
|
bite (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
aciu coliuke.klausyk,mano pusbrolio kate laukiasi kaciuku,va turetu jau ir gimti ne uz ilgo,jei nori,gali uzsisakyt,nes jie jau iesko kam isdalinti.as galesiu atsiusti nuotrauku kai bus.as is ju pati parsinesiau juoda kaciuka,pavadinom Bite.ji irgi ilgisi Fibi,nes nera jai su kuo zaisti,kam uz uodegos tampyti.jeigu sudomins,parasyk,as sutarsiu,jie tik apsidziaugs.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
|
|
|
|
|
ooo dekui bitute,kad as negaliu laukti :) tikslaiu nemoku.ok, jei kita savaite nerandu Londone nieko, tada eilej pati pirma :) man tai kazkaip idomu pasidare, ar ir savo katineli ne is tavo pusbrolio emiau? ar tik jo vardas ne Sarunas, ar kaip ten ?jei ka tai imu 2 :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|