lietuvauzsienyje

lietuvauzsienyje.com
Sveiki, Svečias
Prašome Jungtis arba Registruotis.    Pamiršote slaptažodį?
Re: Apie gyvunus.. (0 rodyta) 
_GEN_GOTOBOTTOM Pateikti atsakymą Temos: 0
TEMA: Re: Apie gyvunus..
kikas (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 102
graphgraph
_MODLIST_OFFLINE Spauskite čia norėdami pamatyti informaciją apie vartotoją.
Re: Apie gyvunus.. 2 Years, 8 Months ago Karma: 0  
Užjauciu del kickos. Liudni reikalai.
Nebutu taip blogai jei turetum stora pinigine. Pakankamai pinigu padarytu tavo kates gyvenima pakenciama net jei 2 galines kojos visam laikui paralyžuotos. (Maciau per telika laida apie žmones kurie turi kate panašia i tavo- uždejo ant kates nugaros ratukus(specialiai jai pagamintus), taip ji ir lakste. Bet ir pampersas visa laika uždetas.). Kainuotu tokios kates gyvenimas £££. Nors gal tavo kate pageres, juk kates turi 9 gyvenimus.
:?

Pranešti moderatoriui   Logged Logged  
  Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą.
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 420
graphgraph
zinai Kikai,jei toks gyvenimas kainuotu £££ ir buciau tikra,kad kate butu lyg nauja.tai malonek duoti man adresiuka kur taip stebuklingai gydo,,,tikrai nepagailesiu ir dar pora £ prideti.geriau jau sumokesiu kazka ir turesiu,o ne taip,kad sumokejau 200 £ ir ne trupucio geriau.200 £ vien uz paziurejima.?ar kad kazkokiu vaistu doze suleido? Dabar esu tikra,kad 9 diena sio menesio mano kicka VET nepamatys.nes nesiruosiu dar 200 ir daugiau moketi uz ora.Man mano katinas yra viskas, toks pat seimos narys kaip ir kiti.o del tu 9 gyvenimu----esu pakankamai subrendusi tiketi pasakomis .Zinai yra dar tokia viena pasaka,kad zmogus ir turi "anapus" gyvenima :) tai cia tau toks pat pa_link_ejimas.Sekmes

kikas (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 102
graphgraph
Konkreciai adreso nežinau, bet per UK telika ta programa buvo apie žmones kurie nuejo i kažkokia benamiu kaciu prieglauda ir išsirinko kate kurios galine kuno dalis buvo suparalyžuota visam laikui. Jie parsiveže ta kate namo, kažkas padare jai koju proteza. Tas protezas atrode maždaug taip - ten kur turi buti galines kojos, ten yra ratukai. Kate eina savo priekinem letenom, o galine kuno dalis važiuoja ant tu ratuku. Kažkas panašaus i dirža apie kates nugara apjuosta, taip tie ratukai laikosi ant kates. Rode kaip kate labai greitai aukštyn -žemyn laiptais lakste. Tik lygtai ten problema buvo kai kate norejo per tvora šokineti. Be to dar pampersas visa laika turejo buti katei uždetas. Aš galvoju jei surastum ivairiu kaciu prieglaudu telefonus, ir pradetum teirautis, gal kaip nors gautum informacijos kas daro ratukus.
O del stebuklingo vaisto kad visiškai kate pagydytu, tai aš per daug vilciu nedeciau. Gal kate prades sveikti pati savaime, tai bus gerai. Tada net ir ratuku nereikes.

Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
graphgraph
niu jau kikai :) mano kate nera tokia beviltiska :) jai ratuku tikrai nereik.skirtumas tas, tik kad ji vaiksto kaip "manekene" :) (pajuokavau turbut per ziauriai) , uzsokti kur auksciau negali (vienu zodziu ner atsispyrimo), ir leteneles deda ne ant pedu pagalveliu-o labiau ant isorines puses,bet cia tik kartais,,,,kai suspaudi galines kojos pirstus ji net nereaguoja. Dabar ji kojas labiau delioja ant "alkuniu" :)na labiau tos sulenkimo vietos-tai kai "pirstai" nejautrus gaunasi ta galunes dalis per ilga ir jai maiso-tai ir nelabai gaunas deti peda ant "pagalveliu" ,,,ai vienu zodziu paralyzuoti tik pirsatai ar kaip cia issireiskus.bet va ,kad uzkelinet reik ant lovos nuo lovos(galbut reciau) :(tai dabar kai kontraktas nuomos baigsis ieskosim gyvenamo ploto su kilimine danga,nes mano "manekene" daba kaip karve ant ledo (laminatas)

bite (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 530
graphgraph
tai va.sestadieni mano suo skuode laimingu veidu i masina ir beskuodziant suklupo ir pradejo gailiai cypti.nulekiau prie jos,galvojau koja isipjove ar susuimuse,bet taip verke kad sirdi spaude.as ja apsikabinau,ziuriu kraujas ant mano pirstu.pasirodo,ji lekdama uzkabino tvorele kieme,tokia nedidiuke ir persiplese oda.issilupo gera gabala odos,viskas ten pas ja issiverte.as greit suskambinau vet emergency.prieme pdsa,susiuvo,dar turejo iskirpt odos gabala nes buvo infekcija.nuskuto puse sono,atorodo kraupiai.liko baisinis randas,apie 30 cm ir dar keliose vietose ipjove kad nesitemptu oda kai ja ten kartu susiuvo.vakar po narkozes buvo kaip nesava,griuvinejo,tokia liudna buvo,siaubas kaip gaila.dukra pamacius apsiverke.sako,mama,ar ji zino kaip mes ja mylim.siandien mano baby atsigavus jau.ryte pavalge taip apetitnai.vaistus sugere kaip priklauso.nuveziau pas veterinara apziurai,tai priimamajame poradejo nervuotis,inkste,matyt,bijo.uzejus i kabineta irgi tempia mane prie duru,tipo,einam greiciau namo.daktare sake kad atrodo neblogai,tikisi kad komplikaciju nebus.dabar turim nueit pasirodyti treciadieni.tai va kaip mums buvo.bet mes nosies nenuleidziam,tikimes pasveikti.tik kad vaizdzialis ne koks.dabar ji guli isitaisiusi ant lovos,knarkia ir perduoda visiems _link_ejimus.

su kuo susidesi,taip tau ir reikia
Coliuke23 (Aistruolis)
Platininis
graphgraph
Niu va Bitute,,, laikysim spygas uz tavo ciucki :(.mano bedziui viskas gerai.labai neitiketinai-gal cia pries savaitele pabundu o kicka miega ant Spintos!niu,kad zinotum,kaip man nuotaika pakilo.Reiskias sveiksta! jei ant lovos neuzsokdavo- tik su nagais isikabinus uzlipdavo, o cia viena diena sast ir ant spintos,,,,tai ziurau dabar kaip ir anksciau-tiesiai i vonia ir is vonios sokineja , ir kartais ant spintos,bet ant slidziu baldu (kaip stalas) ziuriu prisibijo.visus su Peledom! :)

_GEN_GOTOTOP Pateikti atsakymą
Sukurta FireBoard

Nauji forumo pranešimai
Ats:Reikia advokato konsultacijos (prob...
Mafazz 2008-08-30 11:01
Ats:Viasat UK
Wild_Man 2008-08-28 00:03
Kur apsistoti New York'e?
Matt27 2008-08-25 10:21
Ats:Dui + suzeistas avarijoje
Evil 2008-08-25 05:27
Ats:DV-2009 (jau greit)
Kama 2008-08-18 13:02
Ats:Bevizis rezimas i JAV
snegopad 2008-08-17 13:53
Ats:reikia nedideles pagalbos
svecia 2008-08-16 00:53
Ats:Masinos draudimas
svecia 2008-08-16 00:35
Ats:Viskas ir tik cia apie DV-2008
Kama 2008-08-15 07:30
Ats:KAIP SUNKU AMERIKOJE.........
ATA 2008-08-08 19:23
Patarkite, ar verta pirkti mobil house ...
Sined 2008-08-07 04:12
Svetaines vertinimas
ATA 2008-08-04 11:22
Ats:Danija (bulviu fasavimas,atrušiavimas)
mazass 2008-08-02 15:09
Ats:Vel del paso keitimo
Kama 2008-08-01 17:02
Ats:Televizija internete
ATA 2008-08-01 16:18
Ats:Kudikio gimimas JAV
intermix 2008-07-30 10:52
Ats:Paso keitimas JAV
intermix 2008-07-30 10:46
Ats:Re: kiek mokate/pragyvenimas
intermix 2008-07-26 19:38
Ats:Re: Nuotraukos, dovanos, gëlës Lietuvoje i namus">Ats:Re: Nuotraukos, dovanos, gëlës Li...
Gojus 2008-07-25 09:27
Ats:laukiant GC JAV
mune 2008-07-09 21:18

Daugiau...
smartauto_logo_orange.png
Forumas
Lietuviška televizija internetu
Skelbimai
Nariai
Blogas

Komentarai
WE BACK ONLINE !!!
Jei visiskai nieks nesigauna parasykite savo useri...
WE BACK ONLINE !!!
Nezinau kiek kartu bandziau parsisiusti i savo ema...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Noriu prisiregistruoti prie Jusu svetaine...
WE BACK ONLINE !!!
Sveiki, Bandziau registruotis , bet jau trecia sa...
WE BACK ONLINE !!!
Su visa pagarba galiu tik atsakyti kad jokiu probl...