Re: Alkoholis ar Narkotikai ... (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Alkoholis ar Narkotikai ...
|
janna (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1133
|
|
Re: Alkoholis ar Narkotikai ... 3 Years, 8 Months ago
|
|
|
Janna skesta narkotiku liune. Janna, apsigalvok, kol nevelu.
viskas tvarkoy.!, nauja company atidaryneju! dz dz
|
|
|
|
|
|
|
YR moNEY-2 MY poCKet! Breaking the limits- it_s what the LIFE abouts anyways miss J.
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
elte (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 45
|
|
|
|
|
Pritariu Linuxx, gyveni viena karta ir reikia isbandyti visko kiek imanoma daugiau. Svarbu viena karta. :D
Ziurek, kad tas "viena karta", nebutu paskutinis. Visko juk buna[/list]
|
|
|
|
|
|
|
Dont worry, be happy!
|
|
|
wukas (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 263
|
|
|
|
|
elte pasaulyje visko nebuna. I drambli tikrai nepavirs.
|
|
|
|
|
|
|
Corina (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 53
|
|
|
|
|
Wukui:Kiek žinau gludžioj provincijoj atvirkšciai seksas,alkoholis,narkotikai viešpatauja,kuo žmogaus intelektas žemesnis tuo daugiau visokio šlamšto. netiesa, kad žmogus su žemesniu intelektu ir naudoja visokius šlamštus, pasakysiu tik tiek, kad yra žmoniu net su aukštuoju išsilavinimu - vartoja narkotikus ar labai protingi, turintys versla ekonomineje visuomeneje, tai sakau iš savo pažistamu. Beje galiu pasakyt viena anekdota:
LIETUVA, Kaunas, stovi gerai apsirenges vyras prie senuku prekybos centro ir ruko. Prieina prie jo žmogelis ir sako: -Laba diena, aš žurnalistas iš "Lietuvos ryto", ar galeciau užduoti kelis klausimus? -Aš neskubu, galit užduoti. -Matau kad rukote, o sakykite ar seniai? -Nuo 16 metu, dabar man 43. -O kokiais kiekiais? -Na maždaug po pusantro - du pakelius per diena. -O jei ne paslaptis, kokias cigaretes rukote? -Aišku ne paslaptis, Marlboro. Žurnalistas paejo i šali, kažka itemptai paskaiciavo, priejo vel ir sako: -O jus žinote, kad už tuos pinigus kuriuos praruket galejot nusipirkti štai šita prekybos centra?! -Rimtai?!. O tu pats rukai? -Ne. -Prekybos centra turi? -Ne. -Na matai,aš rukau, ir prekybos centras mano.
|
|
|
|
|
|
|
Linuxx (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 508
|
|
|
|
|
Corina.tai kaip. pabandei jau:)? Nesakyk, kad keliu forumieciu argumentu issigandai ir persigalvojai.:))) sekmes.
|
|
|
|
|
|
|
Eurovision 2006 rules!
|
|
|
Corina (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 53
|
|
|
|
|
Linuxx, dar nebandziau, ir neturiu ko issigast, bet forumieciu mintys idomios. Kai pabandysiu, butinai papasakosiu :wink: Nes dabar neturiu laiko svaigalams, turiu svarbesniu reikalu, tad bandyti ko gero bandysiu po menesio. tai tiek. sekmes
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|