Re: Alkoholis ar Narkotikai ... (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: Alkoholis ar Narkotikai ...
|
KaLNaZ (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1534
|
|
Re: Alkoholis ar Narkotikai ... 3 Years, 11 Months ago
|
|
|
Alkoholyje skonio randu 0%, del to ir geriu retai. Geriu tam, kad prisigerti. Karsta vasaros diena visada mieliau rinksiuosi sulciu stikline, nei alu. O geri neblogai lietuviai moka. kodel taip sakai. Pasiziurek kaip kaimuose geria :).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Wild_Man (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 222
|
|
|
|
|
Alkoholyje skonio randu 0%, del to ir geriu retai. Geriu tam, kad prisigerti. Karsta vasaros diena visada mieliau rinksiuosi sulciu stikline, nei alu. O geri neblogai lietuviai moka. kodel taip sakai. Pasiziurek kaip kaimuose geria :). Pavydziu tau ir kartu uzjauciu del alkoholiniu gerimu skonio nejautimo. pavydziu del to kad kartais tenka gerti tai kas nepatinka (pavyzdziui kartais vakareliuose esi priverstas gerti tai ka geria visi ir nieko cia nepadarysi), bet uzjauciu del to kad mano nuomone nesi ragaves normaliu gerimu. nepagailek pinigu ir koki karta nusipirk ka nors daugiau nei vyno 18% stiprumo kuris kainuoja 4 pondus, ar degtines kurios gamybos ipatumu net nenoretum zinoti. Gerimu nesvarbu ar jis alkoholinis, ar ne gali megautis tik tuo met kai ji pasirenki tinkamai, kaip ir narkotikai - vieniem patinka kaliosai kitiem heroinas.
|
|
|
|
|
|
|
If you don_t like oral sex than keep your mouth shut!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klausimas yra suformuluotas netiksliai, nes as pavyzdziui, laisvalaikiui nesirinkciau nei vieno, nei kito. Laisvalaiki galima praleisti turiningai, t.y. sportuojant, keliaujant, skaitant idomia literatura ir pan. Alkoholis ir narkotikai - tai nera laisvalaiko praleidimo priemones. Narkotikus vartoja tik degradave zmones, o alkoholi galima vartoti tik esant tam tikroms progoms, pav. sventes, jubiliejai, sveciai ir pan. Alu as geriu kiekviena diena, per pietus ir vakare, taciau tai nera alkoholio vartojimas, nes geriu per diena ne daugiau vieno litro.
Supratau kad esi alkoholikas - apstinentas ir degradas bet skaitai idomia literatura :D :D :D :D
as esu bandzius ekstazio ir patikekit manim nieko geriau nera nes taip ziuariai buna kad joks alkoholis taves taip neuzvilktu.(beje as esu pana )
|
|
|
|
|
|
|
Wild_Man (Aistruolis)
Auksinis
Žinutės: 222
|
|
|
|
|
as esu bandzius ekstazio ir patikekit manim nieko geriau nera nes taip ziuariai buna kad joks alkoholis taves taip neuzvilktu.(beje as esu pana ) na tik nereikia pezeti nesamoniu. viskas prilkauso nuo nuotaikos ap_link_os ir t.tt pvz. tikrai mieliau isgerciau alaus ar degtines sededamas pas drauga kaime nei suryciau kaliosa bet tusinantis Nokia plugine tikrai alaus negerciau. o zolyte tinka bet kuriuo atveju :r
|
|
|
|
|
|
|
If you don_t like oral sex than keep your mouth shut!
|
|
|
Carlos (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 688
|
|
|
|
|
siaip nedaug brudo yra kokio nebuciau geres, rukes ar pro snerves i save grudes, bet patikekit manim, ner geriau kaip alus pajuryje karsta vasaros diena, arba zoles dumas gamtoje prie ezero su gera kompanija ahoi gerkit ir svaiginkites i sveikata
|
|
|
|
|
|
|
I_m not rasict. I hate everybody equally
|
|
|
|
|
|
Re: Alkoholis ar Narkotikai ... 3 Years, 10 Months ago
|
|
|
e ir narkomanai sugeba forumuose zinute viena kita suregzti. pagarba :) idomu kaip smegenys po kokso amfos pilsu dozes nesiatrofavo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|