Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita
|
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 1 Year, 2 Months ago
|
|
|
Sia vasara per 1.5 val Cikagoje perejau pasieni, muitine, pervaziavau i kita terminala, vel perejau " sauguma " ir laisvai supejau i savo lektuva. bet tiek laiko siek tiek mazoka atrodo psichologiskai. :D
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 1 Year, 2 Months ago
|
|
|
sveiki, norejau paklaust, skrendu i lietuva is jav ant kaledu :) , bilietas i abu galus galima susirast kolkas iki 800-900$ bet prabuves lietuvoje po menesio vaziuoju atgal ne vienas o su zmona. kuri Lietuvoj yra dabar. tai reiketu bilieto tokio pacio kaip mano atgalinis (tik i viena puse), bet ziurint pagal kainas jis iseitu brangesnis, negu i abu galus mano. tai ar galima pirkt bilietus i abi puses man ir zmonai? dekui :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aciu uz atsakymus, bet negalejau kazkodel prisijungti prie sito forumo ilgokai, tai jau nusipirkau bilietus (Los Angele 5 val. lauksiu, manau suspesiu net ir as :)). Pirkau per chaepair.com, siule panasius variantus kaip ir greitai.lt. Zinoma, buvo ir be dideliu laukimu, bet neisivaizduojamas kainu skirtumas (net iki 10 tukst, as skrendu i Havajus) Bet dabar turiu nauja klausima - Dubline vis tiek teks laukti 12 val., visa nakti. Ar galiu iseiti is oro uosto Dubline? Galeciau pernakvoti viesbutyje,maciau yra prie pat aerouosto. Ir vis tiek baisu tureti tik kazkokius popierius, istrauktus is interneto :))
|
|
|
|
|
|
|
Pabaisa (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 605
|
|
|
|
|
Ir vis tiek baisu tureti tik kazkokius popierius, istrauktus is interneto :)) Net ir popieriu nereikia :D Paduosi savo pasa ir pabaiga- tu jau esi uzregistruotas :) O Dubline tikrai galesi ramiai pernakvoti, beda viena- reikes lagaminus pasiimti su savimi Dubline, nes lauksi labai ilgai- jei trumpiau- jie butu skride tiesiai is Vilniaus i LA.
|
|
|
|
|
|
|
" Kaip norite, kad jums darytu zmones, taip ir jus darykite jiems"
|
|
|
svecia (Aistruolis)
Expertas
Žinutės: 106
|
|
Ats:Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 9 Months, 1 Week ago
|
|
nenoriu atidaryti kitos temos,rasau i sita. |Per kuriuos saitus uzsisakote viesbucius ? As dazniausiai per hotels.com , dabar ieskau viesbucio Europoj ir matau, kad per www.booking.com ir www.venere.com yra pigiau, bet niekad nebandziau per juos ,gal kas bandete,kaip sekesi, gal kas zino ,nesijauciu ramiai kai negaliu paskambinti i ta agentura per kuria uzsisakau ir negaliu pakalbeti su gyvu zmogum. Zodziu kas turi kokiu nors ideju ?
|
|
|
|
|
|
|
ir_as (Aistruolis)
Fuksas
Žinutės: 7
|
|
Ats:US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkima 8 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
as vasara skridau su uzbekais. labai man neblogai pasiseke kelione, tikrai be problemu. galvojau bus blogiau. tiesa, nera patogu, kad reikia kazkam trenktis is vilniaus i ryga mane paimti. bet negaliu sakyti, kad buvo blogas servisas ar kazkas panasaus. tik tiek, kad skridau tik i viena puse...atgal griztant pavelavau i lektuva, nes sugedo masina vaziuojant i oro uosta. todel daugiau taip nebeskraidau. bet ne del to, kad blogai su uzbekais, o del to, kad nepatogu i ryga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|