Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita (0 rodyta)
Temos: 0
|
|
|
TEMA: Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita
|
Kate25 (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 47
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 2 Years, 2 Months ago
|
|
|
beje, o kaina gavai superine, galvojau siais _meta_is brangiau. praeitoms kaledoms skridom uz 740
|
|
|
|
|
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 2 Years, 2 Months ago
|
|
|
mano datos 12.22 - 01.06
|
|
|
|
|
|
|
Kate25 (Aistruolis)
Saviakas
Žinutės: 47
|
|
|
|
|
Labai gera kaina svenciu metu! Mano irgi panasios dienos ir trukme butu.Reikia greiciau galvoti ir kalbetis darbe :?:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lektuvo Bilietai. 1 Year, 10 Months ago
|
|
|
Sveiki. Jau planuoju skristi i Lietuvele,taciau esu susidures su gan nemaza beda. Prasau Jusu pagalbos zinant kokios nors informacijos, internetiniai adresai su itin gerais "Deal_ais",forumu na ir visos kitokios informacijos ka tik galite pateikti man. Begale kartu naudojausi Google na naudojuosi ir siuo metu,taciau nieko man tinkamo nerandu visi bilietai virsija 1000 doleriu. Tokia kaina yra man kosmine,viena karta padariau klaida pirkdamas bilieta uz 1300 doleriu skrendant is Chicagos O_Hare i Vilniu,antra karta pinigu moketi tiek nenoriu. Esu girdejas ir esu pazinojes zmones kurie uz tokia kaina gavo du bilietus (Round Trip) ir zinau,kad reikia ieskoti,reikia laukti ir man,bet nezinau kur,todel prasau Jusu pagalbos. Aciu.
|
|
|
|
|
|
|
Awstin (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 573
|
|
Lektuvo Bilietai. 1 Year, 10 Months ago
|
|
|
cheapair.com doleris.com
|
|
|
|
|
|
|
jurcia (Aistruolis)
Platininis
Žinutės: 1776
|
|
Re: US>LT. Lektuvo bilietai, kompaniju pasirinkimas ir kita 1 Year, 10 Months ago
|
|
kaina priklauso nuo daugelio dalyku: metu laiko kada keliauji, savaites dienu kada keliauji, kaip anksti perki bilietus ir t.t. Man geriausiai pasiule www.doleris.com. Tuo metu kai as keliavau buvo $1100 is Detroito.
|
|
|
|
|
|
|
Don_t eat the yellow snow!
|
|
|